2777
2789
عنوان

اسکرین شات از چت من و داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5793 بازدید | 50 پست

خدا داداشت رو حفظ کنه،داداشت میتونه به مادرت کمک کنه وظیفه شه بگم شاید درست نباشه چون داداشت یه آقای به تمام معناست ولی برای شما و بچه هات میتونه لطفش باشه ولی تبدیل به وظیفه نباشه واز خانومش نباید پنهان باشه چون حق زندگیشه ممکنه حلال نکنه ،شاید اونم یه خواست هایی داشته باشه که داداشت چون به شما کمک میکنه نتونه برآورده کنه،ولی شما میگی که براشون خوب هستی ممکنه که زنش بدش نیاد چون خوب هستی،،،منم دلم از این داداشا خواست 

پنجاه هزار تومنه،دیگه ادم واسه دویست سیصد تومن،زشته بگه نمیدم،ادم به غریبه بیشتر از اینا پول میده،خا ...

من کلی گفتم، ۵۰ تومن که چیزی نیست. من عمم میلیونی از بابام میگیره که ویلاشو کامل کنه. منظور توقع های زیاده نه ۵۰ تومن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی انقدر پول طلاهاتون چشمگیر بوده که شریک محسوب بشین؟ اگر بوده پس اشکالی نداره.

شریک که نه 

ولی ادم وقتی توی شرایط سخت و دست خالی بودنه یه کمک کوچیک گاهی معجزه میکنه و زندگی رو از این رو به اون رو

کمک ماهم توی اون شرایط این حکمو داشت

واسه مادر جون هم بدیم بازم کمه ..من همیشه به شوهرم میگم هوای پدر و مادرت رو داشته باش ..با اینکه احتیاج ندارن ولی بازم پدر و مادرن .. واسه خواهر هم اگه واقعا احتیاج داره و خود برادر هم وضع مالی خوبی داره و زن و فرزندش تامین باشن ..هیچ اشکالی نداره ..در عوض واسش دعا کنین خدا بیشتر بهش بده و از لحاظ عاطفی خیلی هوای داداش و خانواده ش رو داشته باشین ..

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
خدا داداشت و حفظ کنه منم شوهرم دقیقا همینطوره برا خانواده اش مادرشوهر و خواهرشوهرام هم مثل تو خییی ...

دقیقا من و مادرم خیلی دعاش میکنیم و هرجا میشینن چه خودش چه زنش میگن ماهرچی داریم از دعاهای شماس

شریک که نه  ولی ادم وقتی توی شرایط سخت و دست خالی بودنه یه کمک کوچیک گاهی معجزه میکنه و زندگی ...

ایشالا خدا به مالش برکت بده وهمینطور به خودت و همسرت انقدری بده که زیر منت هیچ کسی نباشید عزیزم. من خودم همیشه میگم خدایا امیدمون به فضل خودته و نخواه که زیر منت خلق الله باشم

پنجاه هزار تومنه،دیگه ادم واسه دویست سیصد تومن،زشته بگه نمیدم،ادم به غریبه بیشتر از اینا پول میده،خا ...

نه گلم من به داداشم گفتم ۵۰ تومن برام بریز ولی ۵۰۰ ریخت که دستم باشه

بعدشم پول طلاهامون ۱۰ سال پیش خیلی ناچیز بود ولی شد سرمایه اولیه کارش

واسه مادر جون هم بدیم بازم کمه ..من همیشه به شوهرم میگم هوای پدر و مادرت رو داشته باش ..با اینکه احت ...

ممنون عزیزم بله تنهاکاری که میتونم براشون بکنم همینه که باهاشون خیلی خوبم

اکه پس میده مشکلی نداره،من پارسال به داداشم سی تومن قرص دارم،یکسال بعد برگردوند،ماه پیش خودم پول لاز ...

اره عزیزم خودتو نبین که پول رو گرفتی و پس دادی، ولی من زیاد میبینم که خانم تنها و دور از شوهر مجبوره بچه ها رو بزرگ کنه و نگه داره و شوهره هنوز حق ماموریت رو درست نگرفته خواهراش هوس سفر یا خونه عوض کردن میکنن. درحالی که خانمش مجبوره برا رسیدن خرجشون کار کنه و تو خونه قدیمی و کوچیکش بشینه. این بده.

ممنون عزیزم بله تنهاکاری که میتونم براشون بکنم همینه که باهاشون خیلی خوبم

گاهی وقتا واسه خودش و خانمش هدیه بخر ..دعوت کن بیان خونت ..داداش خیلی عزیزه .من چهار تا داداش دارم خیلی دوستشون دارم هم خودشون رو هم خانم هاشون رو ..برادر زاده هام که دیگه نگفتنیه ..عاشقشونم .😍😍

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲