2777
2789
با شوهرم کارمون تو دادگاهه میگه مهریه ت رو ببخش وگرنه خیلی کارا میکنم گفت ازت فیلم و صدا هم‌موقع راب ...

بخدا ساده گیرت آورده.میدونه میترسی وگرنه خودش میدونه فلم پخش کنه چوب تو آستینش میکنن.فقط یه جمله راحت بهش بگو تا ریال آخر مهریه امو ازت میگیرم هر غلطی هم دلت خواست بکن.اونوقت می بینی اون هزار برابر حالش از الآن تو بدتر میشه

شوهرت کجائیه که نمی دونه این چیزا جرم نیست؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه به خدا جدی میگم ۲۰

خب اون بگه شما با کدوم عقل باور کردی؟ توی این جامعه زندگی نمیکنی؟ از هیچی خبر نداری؟ 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

اسی بذار نشون قاضی بده قاضی میده حالشو جا بیارن در ضمن اسمس هاشو پاک نکن اگه پیام داده بعد اسی چطور موقع رابطه متوجه فیلم گرفتن نشدی 

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖
سرکاری نیس جدی میگم بری تاپیکامو بخونی متوجه میشی چند وقته مشکل داریم 

پس درست توضیح بده احترام بزار به افرادی که اومدن توی  تاپیکت . یه کلمه یه کلمه توضیح میدی

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

ویدئو کال بود

ساده نباش اینقد دیگه عزیزم . همچین کاری نمیکنه . بکنم هر کسی باشه میتونی مدرک جمع کنی از تهدیداش ازش شکایت کنی . فقط خواسته بترسونت . این دفعه تهدیدت کرد بگو ازش شکایت میکنی

ویدئو کال بود

خب بوده که بوده بخدا خودم شخصا یه نفر رو میشناسم زنشو با یه مرد رو تخت خونه خودش گرفت دادگاه گفت برو دوتا شاهد بیار تو همون لحظه باهات بودن.زنه تا ریال آخر مهریشم گرفت.حالا تو از یه ویدیو کال میترسی که اگه ببره نشون بده میگیرن شلاقش میزنن