2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عطاری برو ی چیز هست شکل مواد امپوله عکس بز اینا داره با روغن بادام قاطی میشه تخم رو هم سیاه می‌کنه !من یک سی سی فقط زدم برا پسرم سریع از بین رفت راحت شدم

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
من نفت زدم به سر دخترم مشکلم حل شد

کار خیلی خیلی اشتباهی کردی یاد اون مادر بابلی افتادم که با سم کشاورزی میخاست شپش بچه هاشو ببره متاسفانه هردو بچش فوت کردن

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔
شپش تو موی خودم ادم درمیاد یا ازجایی میافته؟

احتمالا از شما بچتون افتتاده یا از بچتون ب شما اگه بچتون مدررسه میره ازونجا گرفته

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔
کار خیلی خیلی اشتباهی کردی یاد اون مادر بابلی افتادم که با سم کشاورزی میخاست شپش بچه هاشو ببره متاسف ...

عزیزم نفت هیچ ضرری برای بدن نداره اون قضیه ای که میگی خیلی فرق میکنه حتی سمت آذربایجان هم حمام نفت داریم

عزیزم من خودم پارسال این مشکلو داشتم

ببین هییییچی جواب نداد بهم ن رنگ مو

ن اسفند نه سس مایونز هیچی

فقط  تنها کاری ک میکردم توی شامپو سرکه میریختم باهاش سرمو میشتم و بعد همونطوری ک سرم شامپو داشت موهامو با برس اروم شونه میکردم بعد تیکه تیکه موهامو میگرفتم و شونه شپش میزدم بعد شونه شپش رو میکوبیدم ب کف حموم تا هرچی هست بریزه