2777
2789
بستگی داره کی باشه و دلیل بیمحلیش چی

ب نظرم احترام ب حس خودته ک وقتی یکیو دوست داری از راه صحیحش جذبش کنی. البته در راه حق ها😂 چ اشکالی داره اگ با محبت طرف خودش بکشوندش؟ حتی اگ موفقم نشه تلاششو کرده. اویزونش نشه اما محبت کنه😍خوبه دیگه

لایک نکنید اه
ب نظرم احترام ب حس خودته ک وقتی یکیو دوست داری از راه صحیحش جذبش کنی. البته در راه حق ها😂 چ اشکالی ...

پست منو بخون بالا نوشتم،،حالا فکر کن برم اویزون خواهرشوهرم بشه که دلیل رفتارشو نه جایی شنیدم نه بخودم گفته حس میکنم هرچی بهش نزیکتر بشم ارزش خودمو کمتر کردم

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پست منو بخون بالا نوشتم،،حالا فکر کن برم اویزون خواهرشوهرم بشه که دلیل رفتارشو نه جایی شنیدم نه بخود ...

دوسش داری؟ 

😕اگ نداری عادی باش

اگ داری محبت کن. نوشتم اویزون نشو محبت کن

درست بخون چ نوشتم دیگ

لایک نکنید اه
دوسش داری؟  😕اگ نداری عادی باش اگ داری محبت کن. نوشتم اویزون نشو محبت کن درست بخون چ نوشتم ...

دوسش دارم خودشم میدونه ولی خداشاهده بی دلیل تغییر کرد 

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
دوسش دارم خودشم میدونه ولی خداشاهده بی دلیل تغییر کرد 

عزیزم برو خییییلی جدی بش بگو عزیزم چیزی شده. چرا انقدر سرد رفتار میکنی

سعی کن چهره ت جدی ب نظر برسه اما مهربونی تو کلامت باشه

اگ برات بهانه اورد ک ن و فلان بگو اوکی مشکلی نیست

ب نظرم تو فامیل شوهر بهتره ی سری حریمها حفظ شه

من خودم خاهر شوهرمو خ دوس دارم. اونم منو خدایی دوس داره

اما اجازه نمیدم از ی حدی بگذره

تو باقی افراد میشه اما درجه یک شوهر و حریم نگه دار عزیزم

شاید اونم همچین حسی داره و میخاد خریم نگه داره مثلا

لایک نکنید اه
عزیزم برو خییییلی جدی بش بگو عزیزم چیزی شده. چرا انقدر سرد رفتار میکنی سعی کن چهره ت جدی ب نظر برسه ...

شوهرم نمیذاره میگه ما رفتاری نکردیم اون سرد شده بایدم خودش بیاد دلیل کارشو بگه نه ما بپرسیم 

شوهرم نمیذاره میگه ما رفتاری نکردیم اون سرد شده بایدم خودش بیاد دلیل کارشو بگه نه ما بپرسیم 

با همسرت حرف بزن بگو تو کارای زنانه دخالت نکنه😂

شوخی کردم

اگ شوهرت نمیذاره ولش کن پس. 

من خودمو کشتم شوهرم ازم دربرابر این رفتارا حمایت کنه نکرد. تازه رفتیم مشاور مشاور گفت رفتار شوهرت درسته. حالا اگ اصلشو بخای اینه ک همسرت اجازه بده مشکل رو حل کنی خودت

اما اگ میبینی براش مهمه ک اگ کسی بات برخورد نامناسب داره خودش برطرف کنه بذار اینکارو بکنه👌

لایک نکنید اه
با همسرت حرف بزن بگو تو کارای زنانه دخالت نکنه😂 شوخی کردم اگ شوهرت نمیذاره ولش کن پس.  من خ ...

اخه با شوهرمم سرد شده رفتیم خونشون یه روزخیلی سرد با جفتمون برخورد کرد  

اخه با شوهرمم سرد شده رفتیم خونشون یه روزخیلی سرد با جفتمون برخورد کرد  

ب نظر خودت چرا اینکارو میکنه؟ 

شوخی زیاد باهم میکردین وقتی خوب بودین؟! یا زیاد برا هم نظر میدادین؟ 

لایک نکنید اه
ب نظر خودت چرا اینکارو میکنه؟  شوخی زیاد باهم میکردین وقتی خوب بودین؟! یا زیاد برا هم نظر میدا ...

نوالا خیلیمحترمانه باهم برخوردمیکردیم من واسه اون نظر نمیدادم ولی اون تو همه کار من نظر میداد منم میپذیرفتم یا انجام میدادم یا نه ولی حرفی نمیزدم بهش بربخوره،،،یهویی اینجوری شده شوهرم میگه چند سال پیشم دوماه الکی باهام حرف نزده