2777
2789
عنوان

سونوگرافی دکتر شاکری

| مشاهده متن کامل بحث + 54577 بازدید | 59 پست

سلام من هفته ۶ بارداری هستم تشخیص حاملگی پوچ دادن رفتم پیش دکتر شاعری گفتن پوچ نیست و جنین و جفت و بند ناف رو دیدن

هفته دیگه میرم برای تشکیل قلب 

کارش خیلی خوبه و دستگاهاش دقیقه

قیمتش ۱۲۰ تومنه ک من بیمه تکمیلی بودم نامه دادن پولمو از بیمه بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کسی به حرفم شک داره من میتونم جواب سونو هامو براش بفرستم تا ببینه. میخوام بگم که کسی که بلد نیست ...

واقعا موافقم مرتيكه تو هفته ٦ براي من تاريخ زايمان هم زِد و قلب جنين و همه انداره رو زد تو هفته هشت فهميدم خارج رحمي بوده 

آره منم با نظر سهیلا جون موافقم. خودمم خدمت دکتر شاکری بودم خیلی کارشون خوبه واقعا مهارت دارن. شوهرم ...

اتفاقا منم این هفته قراره برم پیششون توکل به خدا انشاا... همه چی خوب باشه تو هفته 12 هستم

اتفاقا منم این هفته قراره برم پیششون توکل به خدا انشاا... همه چی خوب باشه تو هفته 12 هستم

سلام عزیزم شمارفتید پیش دکترشاکری؟منم برای س روزدیگه وقت گرفتم.جواب سونو چیشد؟ 

م‍رکز تصویربردرای دکتر شاکری

سونوگرافی غربالگری جنین دکتر شاکری با 18 سال سابقه، دقیق ترین و بهترین سونوگرافی تهران

‍سونوگرافی‍ 

سی_تی_اسکن#

رادیولوژی#

ماموگرافی 

پانورکس سنجش تراکم استخوان

آدرس: میدان آرژانتین - خیابان بخارست (احمد قصیر) - نبش خیابان هشتم

تلفن: 02188502324

سایت اصلی مرکز

رزرو آنلاین نوبت 

صفحه اینستاگرام

گوگل پلاس 

پشتیبانی واتساپ: 02188539951

اولین و پرسابقه ترین مرکز غربالگری جنین در تهران با بیش از 18 سال سابقه فعالیت-تعیین زودرس جنسیت جنین در هفته 11 بارداری به بعد
عزيزم من اصلا قصد طرفداري از ايشون رو ندارم. حتي به خاطر رفتار بدشون با اينكه جنسيت بچه ام رو درست ت ...

دقیقآ حرفتون درسته.کلآ بعضیا برای خرید کردن خیلی عجله میکنن و واقعا هم نمیدونم چرا!

خرید باید تو سه ماهه ی آخر بارداری باشه

ماه هفت یا هشت

من قصد طرفداری از هیچ دکتری رو ندارم

اما خطا توی سونوگرافی همیشه بوده و هست، ربطی هم ب شاکری و دکترای دیگه نداره.ضمنآ آدم نباید گیر بده ب یه دکتر سونوگرافی و همش پیش اون بره،برای تعیین جنسیت باید پیش یه دکتر دیگه هم آدم بره

ازآیِنه بپرس؛نام نجات دهنده ات را ...

من برای انومالی رفتم پیششون ولی با اینکه گفتن بیمه هم قبول میکنه خیلی ازم زیاد گرفت 

اونجا انومالی و داپلر با بیمه ۸۰۰ دادم 

درصورتی که مراکز خصوصی که اصلا بیمه قبول نمیکردن ۴۹۰ گفتن هزینه این دوسونورو

من برای انومالی رفتم پیششون ولی با اینکه گفتن بیمه هم قبول میکنه خیلی ازم زیاد گرفت  اونجا انو ...

سلام ، شما تازه رفتین دکتر شاکری ؟ منم میخوام انومالی برم ، تماس گرفتم پرسیدم گفتن ۵۰۰ ت .... راضی بودین از کارشون ؟؟

سلام بله عزیزم ۶ فروردین رفتم  واسه من انومالی و داپلر بود

ممنون عزیزم ، ان تی هم اونجا رفته بودین ؟ جنسیت رو هم گفت ؟ اخه من ان تی اونجا رفتم ۱۱ هفته گفت پسره دوباره اول ۱۳ هفته برای چک رفتم گفت دختره .... یکم مردد شدم ...