2777
2789
عنوان

درد ودل...........

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 68 پست
میگه تو هم محبت نداری ولی به خدا من کم نذاشتم براش من تازه به دوستام وقتی مشکل دارن مشاوره میدم اما خودم موندم
خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند
خوب شاید تو اون چیزایی که برای همسرت مهمه کم میذاری

ببین هر مردی انتظارات و توقعاتش با مرد دیگه فرق داره

ازش بخواه با جزییات بگه دوست داره چه کارایی براش انجام بدی
 اگر هنری برای ارائه نداری، سکوت بی هنری تو را می‌پوشاند. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید گلستان اینومیگم خجالت میکشم باورت نمیشه ما از اول عروسیمون یه بار بیشتر باهم نرفتیم حمام به هرکس میگم باورش نمیشه بعد ازاون یه چند بار بهش گفتم بریم با هم با جدیت بهم میگفت نه دیگه هیچوقت نگفتم(خودمم علاقه ای به اینکار ندارم به خاطر اون بود که میگفتم)
خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند
گلستان دیگه نمیدونم براش چیکار کنم شاید محبت زیادی کردم زده زیر دلش
اگه بخوات به من پول بده زورش میات ولی به دوستاش و خواهر برادراش که میده دیگه سراغ پوله نمیره من به چی این دل خوش کنم تنها خوبیش اینه که خیلی ارومه همه هم بهم میگن خوش به حالت ولی کاش نبود
چرااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی برام عجیبه این مسیله حمام رو که میگی

مطمین باش همسرت از یه چیزی ناراحته که اینجوری داره تو رفتاراش بروز میکنه چون اصلا این رفتارا عادی نیست

حتما وقتی که هر دوتون خیلی حوصله دارین و وقتی که اونم رو موضع نیست باهاش صحبت کن با آرامش و ازش بخواه تا

هر چی تو دلش هست بهت بگه
وای دقیقا حرفات مثل دوست منه عزیزم مطمین باش مشکل زندگیت اصلا چیز بزرگی نیست فقط اینجور مردا رو باید هل داد تا

یاد بگیرن چجوری رفتار کنن، تو ازش بپرس ناراحتیشو ببین چی میگه؟
برا تو هم عجیبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به خدا خسته شدم بهم میگه وقتی میخوای بیای توی حمام بهم تیغ یا چیز دیگه ای بدی در بزن بیا!!!!!!!!!!!!!!!
چقدرررررررررررررر زندگیت شبیه دوست منه اونم تا زمانی که دانشجو بود همینو میگفت به من می گفت تنها دلخوشیم با

شماست اما درسمون که تموم شد با کمک هم تونستیم زندگیش رو از اون وضع در بیاریم الان میگه حیف اون روزایی که

با ناراحتی گذروندم
اصلا ناراحت نیست که بگم مشکلی با من داره فقط این چند روزه که من تو همم اونم یکم توهم شده .ولی نمیدونم چرا اخلاقش اینجوریه واولای عروسی خیلی علاقه داشت که با هم حمام بریم اما بعد از اون بار دیگه اصلا ایرادی هم ندارم که بگم شاید ازلحاظ قیافه تعریف نباشه خوشکلم ولی نمیدونمممم
موندم چه کنم اصلا دوست ندارم مشکلمو بهش بگم دوستام میگن شما با هم صمیمی نیستین .ولی هزاربار چه مستقیم چه غیر مستقیم ازش خواستم که بهم محبت کنه ولی دیگه غرورم اجازه نمیده
نمیدونم فقط میتونم بگم یه بار دیگه باهاش صحبت کن اما نه مثل همیشه ، اگه راهی رو بری که تا حالا میرفتی به جایی

میرسی که الان رسیدی، پس بایذ راهت رو عوض کنیف وقتی که دلخور نیستین از هم یه موقع که آرامش دارین مثلا موقع

خواب با تن صدای پایین و خیلی مهربون دستش رو بگیر و بهش بگو 10 دقیقه با هم حرف بزنیم؟ مطمینا نه نمیگه، اون موقع

خیلی آروم و مهربون ازش بخواه که ناراحتیش رو بیان کنه، بگو که دوست داری بهترین روزا رو کنار هم بگذرونینف غرورتو بذار کنار

حتما نتیجه میگیری