2777
2789
عنوان

مامانا😢😢😢😢

108 بازدید | 20 پست

بچم ۲۰روزشه و وقتی شیر میخوره سینه هام خیلی درد میان البته مک های اولیش خیلی درد داره این عادیه ؟! اخه ۲۰روزه ک نباید درد بیاد😕حس میکنم محکم مک میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا دعا کن منم زود زایمان کنم ک شیر بدم بهش

ان شاالله.منم باردار ک بودم فقط میگفتم بکشیدش بیرون اخراش سخت شده بود.الانم فکر میکنم افسردگی گرفتم😔

[QUOTE=108176682]ان شاالله.منم باردار ک بودم فقط میگفتم بکشیدش بیرون اخراش سخت شده بود.الانم فکر میکنم افسردگی گرفتم ...[/QUOT]

روزام نمیگذره ک انقد کلافه شدم دیگه حس هیچی رو ندارم

راستی بچه داری سخته یا بارداری؟؟

🥰😍🤩
[QUOTE=108176682]ان شاالله.منم باردار ک بودم فقط میگفتم بکشیدش بیرون اخراش سخت شده بود.الانم فکر میک ...

تاالان هیچکدوم😆😊من خودم روحیه ام داغونه وگرنه بچم طفلک نه توبارداری نه زایمان نه شیر اذیت نکرد 

ببخشید منم از سنو ان تی وانومالی بچم بریچه امکان چرخش هست یانه

چند هفته ای؟؟

بچه من توهفته۲۸چرخید طبیعی شد باز ک تو هفته۳۸ رفتم دیدم بازم چرخیده ک سز شدم😐😐😐😐

چند هفته ای؟؟ بچه من توهفته۲۸چرخید طبیعی شد باز ک تو هفته۳۸ رفتم دیدم بازم چرخیده ک سز شدم😐😐😐😐

من الان ۲۲هستم تقریبا تاالان بیریچ بوده حرکاتش دقیقا زیر نافم هست شکمم کلا پاینه ،جفتم قدامیه

پسرم بهترین هدیه خدایی  
من الان ۲۲هستم تقریبا تاالان بیریچ بوده حرکاتش دقیقا زیر نافم هست شکمم کلا پاینه ،جفتم قدامیه

قدامی چیه؟؟؟

عزیزم هنوز وقت داره استرس نداشته باش بچه وزن نمیگیرها هرچی خداخواست