2777
2789
عنوان

رفتم سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 33 پست
چیشد خونریزیت؟ خبرم بده عزیزم 

سلام عزیزم امروز رفتم پیش دکترم بتم باز شیاف داد چندجارو دیدم خارجی نداشتن پروژسترون همون ایرانی گرفتم...خونریزی الحمدالله همون دیشب بودولی باز امروز راه رفتم لکه دیدم😔دیگه کلا هیچجا نمیرم الان اوموم خونه کلا درازکش شدم دوتاپتو دادم سرم دیگه کار و اینام به خالم گفتم بیاد پیشم...هم به کارا برسه هم با من

دعا کنین بمونه برام دکترم گفته چون یبار قبلا سندروم دان هم داشتم گفت اگه اینم سالم باشه مشکل ژنتیکی نداشته لاشه با شیاف و استراحت میمونه ولی اگه مشکل داشته باشه خودش دفع میشه و سقط میشه گفت پایین جفتت لخته خون هست ارن ممکنه بچه رو سقط کنه گفت الان فقط مواظب باش واسه ده روز دیگم برام سونو نوشت😔😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم امروز رفتم پیش دکترم بتم باز شیاف داد چندجارو دیدم خارجی نداشتن پروژسترون همون ایرانی گرف ...

عریزززم نزدیکی نداشتی احیانا

منم ی سقط داشتم عزیزم

دلدرد میشی یانه؟

سوره الحاقه رو بنویس اویزون کن گردنت تو نت بزنی فضلیتش هس برای حفظ جنین

توکل بخدا

من کنارتم

واااای نه بگو سوهرت شده از زیر زمین شیاف خاجی پیدا کنه

با استراحت بچه خودشو میکشه بالا

اگ میتونی توالت فرنگی استفاده کن

غذاتم مقوی کن ک بچه جون بگیره بره بالا

توکل کن بخدا اگ سالم باشه نگهش میداره

من هر کار کردم بچم نموند اون یکی توکل کن بخودش روحیتو نگه دار

اگ دلدرد نییتی خونربزیت بخاط پایین بودن جفتته س ک س نکن پاهاتو بده ب دیوار بچه بره بالا

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
عریزززم نزدیکی نداشتی احیانا منم ی سقط داشتم عزیزم دلدرد میشی یانه؟ سوره الحاقه رو بنویس اویزو ...

نه نزدیکی نداشتم شوهرم کربلاست ییار قبلا هم سقط داشتم دکترم گفته با استراحت میمونه اگه سالم باشه و مشکل ژنتیکی نداشته باشه برام دعا کنین😭