2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قدیم جدید نداره وقتی قشنگ باشه 

آره. منم دوست دارم بعضی ها ک میپرسن چی میخوای بزاری میگم متین میگن قدیمی‌ها باز دو دل میشم😩😩

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
آره. منم دوست دارم بعضی ها ک میپرسن چی میخوای بزاری میگم متین میگن قدیمی‌ها باز دو دل میشم😩😩

چه فضولن من هرچی بذارن حتی مسخره بذارنم نظر نمیدم توذوق بخوره مگر نظرمو بپرسن مثلا سامان قشنگه؟من خوشم نمیاد فامیلمون گذاشته بگم زشته نمیشه که

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

من شخصا خیلی اسم محمد متین رو دوس دارم عاشقشم 

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

وا مگه لباسِ ک قدیمی باشه چ حرفا

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

اریا کیان برهان بنیامین دانیال آرش اینام قشنگن امیرحسین سام نیما

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
چه فضولن من هرچی بذارن حتی مسخره بذارنم نظر نمیدم توذوق بخوره مگر نظرمو بپرسن مثلا سامان قشنگه؟من خو ...

آره درسته بعضی ها سریع تو ذوق آدم میزنن میگن نه قدیمیه

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش