۱۳۵۶ مدیر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6523 عنوان اسم پسر | مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 67 پست بچه ها متین اسم قدیمیه؟؟ ب نظرتون اسم پسرمون بزارم متین بده😫😫 خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش 1398/07/21 | 12:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6523 عزیزم منم سر اسم پسرم موندم چی بذارم نظرت راجب ماهان چیه؟ ماهانم اسم قشنگیه خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
arrrrmaaaan عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 2860 من نمیپسندم بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
پرستو۸۷۱۹ عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 1471 عزیزم منم سر اسم پسرم موندم چی بذارم نظرت راجب ماهان چیه؟ ماهان اسم خیلی قشنگیه...
۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6523 قدیم جدید نداره وقتی قشنگ باشه آره. منم دوست دارم بعضی ها ک میپرسن چی میخوای بزاری میگم متین میگن قدیمیها باز دو دل میشم😩😩 خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
shamdoni2 عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 4144 من خوشم نمیاد چون مشترکه! اسمای خیلی قشنگترم هست. پسرعموی من ۱۷ سالشه متین اسمشه
زیر_چتر_خدا عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 16775 آره. منم دوست دارم بعضی ها ک میپرسن چی میخوای بزاری میگم متین میگن قدیمیها باز دو دل میشم😩😩 چه فضولن من هرچی بذارن حتی مسخره بذارنم نظر نمیدم توذوق بخوره مگر نظرمو بپرسن مثلا سامان قشنگه؟من خوشم نمیاد فامیلمون گذاشته بگم زشته نمیشه که کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1980 من شخصا خیلی اسم محمد متین رو دوس دارم عاشقشم یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6523 چیکارکنم به نظرتون؟ نظر شوهرت چیه؟؟ خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1980 آره. منم دوست دارم بعضی ها ک میپرسن چی میخوای بزاری میگم متین میگن قدیمیها باز دو دل میشم😩😩 وا مگه لباسِ ک قدیمی باشه چ حرفا یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
زیر_چتر_خدا عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 16775 اریا کیان برهان بنیامین دانیال آرش اینام قشنگن امیرحسین سام نیما کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)
۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6523 چه فضولن من هرچی بذارن حتی مسخره بذارنم نظر نمیدم توذوق بخوره مگر نظرمو بپرسن مثلا سامان قشنگه؟من خو ... آره درسته بعضی ها سریع تو ذوق آدم میزنن میگن نه قدیمیه خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6523 من شخصا خیلی اسم محمد متین رو دوس دارم عاشقشم آره شوهرم میگه یا محمد متین یا متین تنها خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش