2777
2789
عنوان

شوهرتون چی و به شما ترجیح میده ؟!😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6373 بازدید | 224 پست
نه عزیزم ما محبت نمیخوایم چون واقعا در توانش نیست اصلا یاد نگرفته. کدوم پدری حسودی پسر خودشو میکنه م ...

حق داری واقعا زندگی کردن سخته با همچی ادمی . 

اما همون حسادتی که به پسرتون داره نشون میده چقدر این بنده خدا کمبود محبت داره و حسرت به دل مونده . میدونم خیلی سخته اما واقعا ادم به امید تغییر تو مردا نباید باشه ، اونا فقط عکس العمل نشون میدن . حرکت اصلی رو باید زن بزنه . حالا یا بیخیالی طی کنه یا همون طلاق عاطفی  یا شروع کنه به محبت کردن که دومی واسه خودم به شخصه سخت تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جونم براتون بگه.اول مادرشو.بعد دوتا آجیاشو.بعد ۶تا خاله هاشو.بعد سه تا دایی هاشو..بعد شوهر خالش که همون دوس پسر مامانشم میشه.بعد تک تک پسرخاله و دخترخاله و پسردایی و دختر داییاشو.بعد بابا و داداششو.و مابقی فامیلا مادرشو..که خوشبختانه از زندگیش رفتم که الویت آخرش باقی نمونم😑

یعنی میشه شوهرای مام بفهمن ؟؟؟من ک دیگ بدرک وشعورش شک دارم 

ان شاءالله میفهمن

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
یعنی چی؟عروستون هلندی بود؟الان ازدواج کردین دوباره آیا؟

عروس هلندی اسمه یک پرنده ای هستش

نه ازدواج نکردم

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
واسه ت 10 صلوات فرستادم لطفا شمام واسه امضای من بفرست    

عزیزم منم واست فرستادم..انشاله به زودی دامنت سبز بشه

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
عزیزم منم واست فرستادم..انشاله به زودی دامنت سبز بشه

ممنوم مهربون    

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...