2777
2789
آیا موثره

الله اعلم   سزچ کن دستورش تو اینترنت   یچیز دیگم من شنیدم سوره احزاب بنویسی بذاری تو کوزه   اونم ادابی داره

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

نماز حاجت روایی روز ۵ شنبه ی آیت الله بهجت رو بخون

من ازش خیلی حاجت گرفتم

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ها میشناسم دعا گرفتن بخت شون وا شده اما زندگیشون جهنم...هیچ وفت چیزی رو زوری از خدا نخواین...

دقیقا

یکی بود میگفت باید دعا کنید عاقبت به خیر بشید، کسی که خدا برای ادم در نظر گرفته رو هر موقع که صلاح میدونه، وارد زندگیت کنه.

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
والا من دو دوره خوندم انگار ن انگار 😭

واقعا؟من بهش ایمان داشتم که خوندم اما به هیچکس نگفتم بعد خواهرمو دومادمون گفتن جالبه انگار بازار خواستگارات گرم شده چی کردی اما خب بعد مدتی باازم مث قبل کم شد ولی از همون موقه با یکی از خواستگارام اشنا شدم و الان تو دوره نامزدی قبل ازدواجیم هنوز رسمی نیس انشالله سر راه تو هم خدا میزاره همونجور که میخوای فقط ناامید نشو شده دوباره هم بخون منم زمانیکه خوندم گفتم تاثیرم نداشته باشه هم حداقلش اینه که ثوابی کردم قران خوندم

سوره احزاب من امتحان کردم دریغ از یه خاستگار 😔والا بادست خط خودم نوشتم

انشالا زود نتیجه میگیری  ب قول دوستان عاقبت بخیری بخا 

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)