2777
2789

بچه ها چند روزه حس میکنم چیزی انگار رد میشه از کنارم...ب شوهرم نگفتم اهمیت ندادم....حالا دیشب شوهرم تو پذیرایی خابید یهو صدام زد تو بودی رد شدی از پیشم گفتم نه....حالا ساعت ۹بود باز گفت حس کردم چیزی رد شد😭😭😭😭😭

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
رحمان ۱۴۰۰ 😂😂😂قافیه جور کردم 

خیلی فیلمش باحاله👌😂😂

سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکبار تو خونه زندگی میکردیم همه کنار هم خواب بودیم ساعت ۳شب بلند شدم پتومو جابه جا کنم رو خودم ک بخوابم یهو نگام افتاد تو تلویزیون دیدم جای جالباسی خونمون یک مرد قد بلند وایستاده نگام میکنه برگشتم جای جالباسی دیدم هیچکس نبود باز برگشتم‌تو تلویزیون نگا کردم هیچکس نبود قهوی ای کردم شلوارمو پریدم بغل مامانم 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
بچه ها چند روزه حس میکنم چیزی انگار رد میشه از کنارم...ب شوهرم نگفتم اهمیت ندادم....حالا دیشب شوهرم ...

از_ما_بهترون😲#  

سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی
یکبار تو خونه زندگی میکردیم همه کنار هم خواب بودیم ساعت ۳شب بلند شدم پتومو جابه جا کنم رو خودم ک بخو ...

فقط یه بار تو خونه زندگی کردی؟ 

یک عدد مامان آینده هستم که در پوست خودم نمیگنجم😁💟
یکبار تو خونه زندگی میکردیم همه کنار هم خواب بودیم ساعت ۳شب بلند شدم پتومو جابه جا کنم رو خودم ک بخو ...

یکبار تو خونه زندگی میکردی ؟خخخخ سوتی# 😂❤

فقط یه بار تو خونه زندگی کردی؟ 

خخخ نه تو همون خونه دوسالی مستاجر بدیم تا خونمون ک داشتیم میساختیم اماده شه واقعا اینو یادم نمیشه هیچوقت

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
رفتم تو جاده داستم میوندم خونه یه جن دیدم بهم خندید  ساعت ۲ شب بود

بچه آبادان نیستی احیانن😐😑