بچه ها چند روزه حس میکنم چیزی انگار رد میشه از کنارم...ب شوهرم نگفتم اهمیت ندادم....حالا دیشب شوهرم تو پذیرایی خابید یهو صدام زد تو بودی رد شدی از پیشم گفتم نه....حالا ساعت ۹بود باز گفت حس کردم چیزی رد شد😭😭😭😭😭
شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر
سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی
یکبار تو خونه زندگی میکردیم همه کنار هم خواب بودیم ساعت ۳شب بلند شدم پتومو جابه جا کنم رو خودم ک بخوابم یهو نگام افتاد تو تلویزیون دیدم جای جالباسی خونمون یک مرد قد بلند وایستاده نگام میکنه برگشتم جای جالباسی دیدم هیچکس نبود باز برگشتمتو تلویزیون نگا کردم هیچکس نبود قهوی ای کردم شلوارمو پریدم بغل مامانم
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی
خخخ نه تو همون خونه دوسالی مستاجر بدیم تا خونمون ک داشتیم میساختیم اماده شه واقعا اینو یادم نمیشه هیچوقت
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
رفتم تو جاده داستم میوندم خونه یه جن دیدم بهم خندید ساعت ۲ شب بود
بچه آبادان نیستی احیانن😐😑