2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید؟؟

82 بازدید | 15 پست

دیروز ازشمال برگشتیم با دوست من رفته بودیم منو شوهرم بادوستمو شوهرش حالا همه خرجا باما بوده مثلا میرفتم برای خرید طوپری شوهرم که به شوهردوستم تعارف میزد بزارمن برم اونم میگفت باشه حالا همه هزینه های رستوران اینا رو ماکردیم اون فقط پول تله کابین که نفری سی تومن بود

حساب کرد الان از دیروز ههی منتظرم بگن مثلا حساب ماچقدر شد و فلان هیچ خبری نیس چمدونشونم هنوز پشته ماشینمونه نیومدن دنبالش

من چجوری بحثشو پیش بکشم خودشم باماشینه مارفتیم؟؟با اینکه بچه کوچیک دارم همه وسیله مسیله هم خودم برده بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خب چی میگفتم سری پیش هم که رفتیم دنگی حساب کردیم باید خودش متوجه میشد خب من بهش نمیگفتم که 

حالا کمی منتظر بمون شاید تماس گرفت .. بنظرم عجله نکن

وَ از یه جایی به بَعد سعی کردم شآد باشم 🌸

اگه از قبل قرار بوده دنگی باشه که حساب کن بگو فلانی جون من حساب کتاب کردم سهم شما شد انقد

اما اگه قراری نداشتین تقصیر خودتونه

تعارف کردین اونم قبول کرده

کی بدش میاد مسافرت مفت بره؟؟؟؟تو این وضع اقتصادی طرف ترجیح میده ببشعور خطاب بشه تا این که بخواد پول خرج کنه😂😂😂

اگه از قبل قرار بوده دنگی باشه که حساب کن بگو فلانی جون من حساب کتاب کردم سهم شما شد انقد اما اگه ق ...

مستقیم نگفتم دنگی دنگی چون سری قبل رفتیم خودش گفت دنگی که به کسی فشارنیاد ماهم قبول کردیم اینسری هم گفتش اولش من چیا ور دادم واینا گفتم شوهرم خرید کرده اخر باهم حساب میکنیم حالا این حرفا چیه 

حتی قبلا شرط بسته بودیم قرار بود توشمال به ما یه وعده غذابده باخت اونم رفتیم که بخوریم گفت عع کارتم جامونده شوهرم گف بزار حساب میکنم من میدی بهم ولی انگار نه انگاربخدا بحث پولش نیستا حداقل یه تعارف میزد حساب ما وفلان ازاین میسوزم متوجه کارشون نیستن اصلا