2777
2789
عنوان

من از مادر شوهرش بیزارمممم

290 بازدید | 25 پست

بخدا دیگه خسته شدم همه با ازدواجم مخالف بودن همه میگفتن نکن ولی من شوهرمو دوست داشتم خیلیم دوسش داشتم شوهرمم واقعا عاشقمه من خونه مادر شوهرم زندگی میکنم واقعا دیگه خسته شدم ب هییییچکس نمیتونم حرف دلمو بزنم همه فقط منتظرن من بگم زندگیم خوب نیس تا ببندنم ب رگبار حرف مادر شوهرم یه ظالمه بتمام معناست دیگه خسته شدم از حرفاش حرفاش مثل شمشیر میمونه الان ک تایپ میکنم با گریه دارم مینویسم برام دعا کنید توروخدا امسال دیگه از اینجا برم😭

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله به خواسته برسی ازدستش راحت بشی ومستقل بشی👌

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

انشالله. منم به اندازه همه وجودم ازش متنفرم واسه منم دعا كنيد از اين ساختمون لعنتي برم

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

ایشالله که به زودی زود صاحب خونه بشید عزیزم 

ولی اول اینکه اگر شما خوب باهاش رفتار کنید فک نکنم اونم بد رفتاری کنه چون دلیلی نداره بخاد با شما بد باشه 

کلا ذات آدما خوبه و با محبت خارها گل میشن.

و دوم اینکه شما باید قبل ازدواج شرط میکردین ک باید جدا زندگی کنید.

موفق باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز