2777
2789
عنوان

رقیب عشقی خراست

| مشاهده متن کامل بحث + 4735 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس قبلی هم خوتت بودی دگ. حالا چرا چرت ترین عکستو گزاشته بودی خو. وااااقعا بد بود عکست. توی این ب ...

خخخ چرت نبود دوسه سال پیش اون شکلی بودم واقعا😐😂😂😂

نباید بفهمی که حالم بده نمیخوام که دردامو تسکین بدی 😊
من ندیدم دیر رسیدم 😶لطفا یه بار دیگه بگذار ای خواهر جفتتونا بزار😘

جفتمون چیه😂😂😂عکس دوران بلوغمو که اونموقع با عشقم اشناشده بودمو گذاشتم بعدشم عکس الانمو فقط گفتم رقیب که بقیه نظرخودشونو بگن😂😁

عزیزم اصلا به نطرات اینجا توجه نکن چ الان که نظرات منفی دادن و چ مکقعی که نطرات مثبت بدن در مورد چهر ...

☺❤

خخخ چرت نبود دوسه سال پیش اون شکلی بودم واقعا😐😂😂😂

کلا عکس آیینه اونم بی ارایش خیلی افتضاح میکنه.

ولی اره معلوم بود تو دوره سنی بدی بودی دماغ پف قیافه هنوز دماغو.

عکس دومت صورتت پر شده قیافت پخته تر شده.

قیافت دخترونه شد.

من ۱۵ سالگیم یه عن بیوتی ای بودم ک باید میدیدی،.همچینم ژست میگرفتما، انگار پرنسسی چیزی هستم با اون قیافم  

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
کلا عکس آیینه اونم بی ارایش خیلی افتضاح میکنه. ولی اره معلوم بود تو دوره سنی بدی بودی دماغ پف قیافه ...

خخخ من تازه عکس اولیه رو گذاشته بودم پس زمینم پروفم تازه اون بهترین عکسم بود چقدم باقیافم حال میکردم 😐🤣😂الان داشتم ب این فک میکردم این دیوونه اونموقع روچ حسابی بامن دوس شد گفتم بیام تونی نی سایت ببینم چی میگن😀😂

حالا خداییش الان تغییر نکردم🙄😢

نمد(●__●)

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          
خخخ من تازه عکس اولیه رو گذاشته بودم پس زمینم پروفم تازه اون بهترین عکسم بود چقدم باقیافم حال میکردم ...

شاید واقعا اخلاقت خوبه 

ب نظر من پسرا اول دوستی ب قیافه نگاه نمیکنن کم کم نکات منفی رو میبینن 

درنتیجه 

پسرا اول  کورن  

یا حسین(ع)❤️❤️❤️