2777
2789
عنوان

شام چی دارید❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه دیشب درس کردم یکمم ظهر خوردیم.سوپ هامن تعریقی نیس😑

😁پس كيك و شير گرم بخوريد راحت 

آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"

دمپخت ماش خیلی برای سرماخوردگی عالیست

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
اخه دیشب درس کردم یکمم ظهر خوردیم.سوپ هامن تعریقی نیس😑

لوبیا چیتی خیس کن البته واسه امشب که دیگه نمیشه از الان خیس کن فردا پیاز داغ درست کن لوبیاچیتی بریز آب بریز بزار بپزه و اواخر پخت بهش قارچ اضافه کن و کمی رب و نمک فلفل و نوش جان خیلی خوبه واسه سرماخوردگی هم خوبه 

لوبیا چیتی خیس کن البته واسه امشب که دیگه نمیشه از الان خیس کن فردا پیاز داغ درست کن لوبیاچیتی بریز ...

مرسییییی گلم .حتما خیس میکنم واسه فردا نهار

ب امید رسیدن ب هدفم.  
وای من انقده هوس کردم. امسال هنوز درس نکردم

ببخش عزیزم که گفتم پس🙈🙈من جوری که مادرشوهرم میپزه دوست ندارم خودم عالی درست میکنم ولی گردو ندارم متاسفانه 😬😬ایشون امشب دعوت کردن دستشون درد نکنه 

ببخش عزیزم که گفتم پس🙈🙈من جوری که مادرشوهرم میپزه دوست ندارم خودم عالی درست میکنم ولی گردو ندارم م ...

نوش جونتون.

مادرشوهر منم. اتفاقا جالب نمیپزه😂😂ینی افتضاااح😐

ب امید رسیدن ب هدفم.  
نوش جونتون. مادرشوهر منم. اتفاقا جالب نمیپزه😂😂ینی افتضاااح😐

من مرغو تکه های درسته میریزم داخل خورشت ایشون ریش ریش میکنه مرغو و من بدم میاد من با گردوی فراوان و رب انار زیاد میپزم اما ایشون نه اما خب بالاخره دندون اسب پیش کشیو نباید شمرد