2777
2789
نه رفته بودم سونو دکترم گفت خودمم شوک شدم.یکم دیر فهمیدم اتفاقا.دخترم خیلی سروصدامیکنه پسرم آرومتره. ...

ای جانم😘😍

علائم دوقلویی چیه؟؟ خیلی خسته بودی؟؟

زایمان زودرس داشتی یا ن؟؟

ببخشید هی سوال میکنم من مشکوک به دوقلویی هستم

خیلی میترسم 😢😢

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
لطفا پسردارا رو نکوبین این که مملکت روشن فکر شده دلیل نمیشه بزنین تو سر پسر.....حالا استارتر که شوخی ...

چون تعداد افرادی که پسر دوست دارن خیلی بیشتره و بعضیا هم وانمود میکنن دختر دوست دارن...این پسر دوستی از نسل های قبل ما ی جوری تو فرهنگمون قاطی شده.همین باعث جبهه شده.ولی خب بعضیا واقعا پسر دوست دارن و تقصیری هم ندارن.ایران همینه مثلا یک رشته هایی خیلی طرفداره و پرستیژ داره و همه چی تمامه حالا سختم هست ولی میگن حالا مگه چیه!ما نخواستیم وگرنه کاری نداشت،سهمیه ای هستن و...کلا چیزی که طرفداراش بیشتره رو میکوبونن.من متوجه این موضوع همیشه هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی اینایی که میگن بی فرهنگ خوب مگه پسر ادم نیست؟ حتما باید دختر باشه به داشتنش افتخار کنی؟ اون قرن هجر بود دختر نمیخواستن گذشته اون روزا الان کسی که پسر دوست داره فقط از روی خواستن دله هردوتاشم الان نعمتن 

من خودم پسر میخواستم برای سلطنت نه بخاطر اینکه پسر بچه هارو دوست داشتم خوشم میمومد 

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
یعنی هیچکس واسه دخترش گوشواره یا دستبد یا گردنبند نمیخره؟؟؟

من اگه بچم دختر باشه طلاهاشو میخرم ولی اگه پسر باشه ی دستبندو پلاک زنجیر فقط .فعلا نرفتم برا جنسیت

شما خیلی گلی😊 ولی ما باغچمون دیگه جا نداره😒

خدایی ولی تو نی نی سایت هر چی داغون‌تر و بی وضع ترن بیشترم پسر دوست دارن!!!!!

نمیدونم برای چی اصرار دارن نسلشون منقرض نشه!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
این حرفشوبعد دیدم زود قضاوت نکن

شما که میدونی نباید زود قضاوت کنی پس چرا خودت زودتر قضاوت کردی؟

تنها شعار#  ‍ ندهیم ابتدا عمل کنیم#

به سراغ من اگر می آیید نرم و آهسته بیایید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من💕

[QUOTE=108059858]اقا هر کسی پسر داره و دوسشداره بی فرهنگه 😐😏[/QUO من یک عدد بی فرهنگ قدیمی. عهد بوق . عاشق پسر بوده هستم الانم یه پسر دارم و خداروشکر و از این بابت که حداقل به یه ارزوم رسیدم خدارو همیشه شاکرم . 😊

وزن اولیه ۸۵ وزن هدف ۶۰ 🍁🍁🍁🍁🍁
میدونم گلم .. هم پسر هم دختر هر دو دردسر دارن ..ولی بزرگ کردن دختر و اینکه تو ازدواجش یه جای خوب بیو ...

آره دختر خیلی خوبه.ولی از ازدواجش به اونور کلا نگران میشه مادر براش.به خاطر جامعه و حق و حقوقش نسبت به زن.

کلا من دقت کردم مادرای دختر خیلی به پسر و به ماهایی که پسر داریم نوهین میکنن درصورتی که ماها همیشه گفتیم خوش بحالتون دختر دارید و ماهم دختر دوست داریم داشته باشیم