اره جیگر. تو دستگاه بریزی عین حلیم یا فرنی پوره میشه
حالا تا رسیدنش به سوپ ببین وضعیت خوردنش به چه حد میرسه.
مثلا من الان سوپ و که میپزم همه رو دستگاه نمیزنم یکی دو چیزو بیرون میارم با قاشق خورد میکنم. که دوجوره بشه فقط پوره یا فقط تیکه نباشه
بعضی اوقاتم فقط با پست قاشق.بستگی داره چی پخته باشم
ببین اصلا سخت نگیر واقعا دستت میاد
فقط بدون اولش همونجور که دادی شل و ابکی، کم کم قوام دار...بعدشم تیکه دار
تیکه هارم چیرایی انتخاب میکنم که مثلا هلو برو تو گلو باشه. مثلا تیکه گلابی، هوبج سیبزمینی بروکلی موز ...اینا نرمن هورتی میره پایین😅 ولی گوشت و جعفری و عدس و حسابی له کردم مثلا. دیشب یخورده ریش ریش ریز مرغ بود خورد..
حالا دستت میاد.فقط با سرفه و عوق اصلا نترس. روال طبیعیه عوق زدن و سرفه کردن دور از جون با خفگی فرق داره
بعد من اینکارو کردم حالا باز نمیدونم درسته یا نه.بذار مامانا هم تجربه هاشون و بگن. البته مطالعه م کردما...تجربه هم که بدست اومد تو این یکماه و نیم😅