2777
2789
عنوان

سقط با میزوپروستول در بیمارستان محب یاس

| مشاهده متن کامل بحث + 6472 بازدید | 61 پست

من ۲۶سالمه اما باندازه شما امید ب زندگی ندارم و صبور نیستم!احسنت ب این بردباری عزیزم

ان شاءالله ک خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه و هیچ زن و شوهری بی اولاد نمونن

خــــدا امیــد من است...
خوب الان چیکار میکنی در چه حالی هنوز نرفتی واسه اقدام

نه هنوز. این مدت درگیری زیاد داشتم. باید دنبال خونه میگشتیم و اسباب کشی میکردیم. هنوز هم کامل مستقر نشدیم. البته این مدت جلوگیری هم نداشتم ولی باردار هم نشدم. فکر کنم دوباره باید میکرو کنم. شاید دی یا بهمن برم سراغش. شایدم بعد از عید. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۲۶سالمه اما باندازه شما امید ب زندگی ندارم و صبور نیستم!احسنت ب این بردباری عزیزم ان شاءالله ک خ ...

عزیزم خیلی تبریک میگم. الهی که به حق علی بتا مثبت شه، صدای قلبش رو بشنوی و بقیه پله ها رو با موفقیت طی کنی و به سلامتی به دنیاش بیاری و تو آغوشت بگیریش. اصلا به چیزای بد فکر نکن و فقط سعی کن شاد باشی. البته فکر کنم الان که من دارم این پست رو میخونم و جواب میدم شما دیگه جواب بتا رو گرفته باشی. منتظر شنیدن خبرای خوبم 😊😊🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم خیلی تبریک میگم. الهی که به حق علی بتا مثبت شه، صدای قلبش رو بشنوی و بقیه پله ها رو با موفقیت ...

سلام عزیزم آز بتا داذم و 900بود الانم پنج هفته و سه روزمه! دکتر یه نوبت سونو بهم داده برا هفتم دیماه که ببینه ساک بارداری تشکیل شدع یا نه!خیلی استرس دارم دوست دارم یه سونوی شکمی بدم تکلیفم معلوم شه

خــــدا امیــد من است...
سلام عزیزم آز بتا داذم و 900بود الانم پنج هفته و سه روزمه! دکتر یه نوبت سونو بهم داده برا هفتم دیماه ...

به سلامتی. خیلی تبریک میگم عزیزم. امیدوارم خوش خبر باشی. به منم یه خبری بده ببینم الان تو چه مرحله ای هستی.

. سونوگرافی هفته نهم تایید کرد که متین رشد نمی‌کنه و قلب هم نداره. دکتر تمام داروهام رو قطع کرد به ...

سلام عزیزم من 14 هفته هستم و سونوگرافی رفتم و متاسفانه جنین امفلاسول داره و دکتر گفت باید بری بیمارستان محب یاس سقط جنین کنی میخواستم بپرسم که شب همراه باید پیشم باشه که بخوابه یا نیاز ندارن

سلام عزیزم من 14 هفته هستم و سونوگرافی رفتم و متاسفانه جنین امفلاسول داره و دکتر گفت باید بری بیمارس ...

سلام عزیزم. متاسفانه خیلی دیر دیدم پیامت رو و احتمالا الان دیگه جوابم به دردت نمیخوره. ولی برای اونایی که شاید این سوال براشون پیش بیاد میگم. من کلا تو بخشی که بستری بودم هیچ همراهی ندیدم مگر اونایی که زایمان کرده بودن. واسه سقط که اصلا نه همراه میپذیرفتن و نه احتیاجی به همراه بود. غیر از تایمی که دردها شروع میشه بقیه زمان ها حال فیزیکی ادم کاملا خوبه. تو تایم درد هم یا خودت میتونی کاراتو انجام بدی یا پرستارا هستن که هر کاری داری بهشون بگی. امیدوارم اتفاقای خوبی تو مسیر زندگیت باشه و دیگه هرگز چنین چیزی رو تجربه نکنی و دفعه بعدی که میری بیمارستان واسه به دنیا آوردن یه کوچولوی ناز و سالم باشه.

سلام عزیز دلم 

بعد از تاپیک خاطرات زایمان ۲ ، تاپیک مربوط به میکرو و سقط شما عااااااالی ترین تاپیکی بود که خوندم چون هم با دقت خاصی نوشته شده بود و هم میشد احساسات و حس زنانه شما رو به خوبی لمس کرد . از اتفاقی که برای فرزندتون افتاد بی اندازه ناراحت شدم میدونی من تحربه سقط نداشتم و درد فیزیکی اون رو نمیتونم بفهمم اما برام فهمیدن رنجی که از لحاظ روحی کشیدین کار سختی نیست....

اما به واقع پشتکار ، تلاش ، انگیزه و ایمان شما رو ستابش میکنم‌ . خیلی خوبه که دنیا پر از مادرای توانمند باشه.

من ۲۲ اردیبهشت وقت گرفتم از رویان و قراره به امید خدا برم و شروع کنم. خوشحال میشم از وضعیت الانت باخبر باشم

آیا برای میکرو اقدامی کردی؟

سلام عزیز دلم  بعد از تاپیک خاطرات زایمان ۲ ، تاپیک مربوط به میکرو و سقط شما عااااااالی ترین ت ...

ممنونم عزیزم. هم بابت تعریفتون از تاپیک هم از احساس همدردی تون. 

واقعیت اینه که من قصد داشتم 3 ماه بعد از سقط مجددا اقدام کنم ولی تو شرایط موجود و وجود کرونا تصمیم گرفتم رفتن به رویان رو یه کم به تعویق بندازم. تا الان هم که به طور طبیعی باردار نشدم. امیدوارم این مسیر براتون پر از خیر و خوشی باشه. اگه تونستین برام از شرایط رویان تو این روزا بگین. شاید قوت قلب و انگیزه بگیرم باری شروع دوباره.

ممنونم عزیزم. هم بابت تعریفتون از تاپیک هم از احساس همدردی تون.  واقعیت اینه که من قصد داشتم 3 ...

عزیزدلم من ۲۲ اردیبهشت رفتم به همراه همسرم . شلوغ بود اما کسایی که قبلا اومده بودن نیگفتن به نسبت روزای قبل خلوت شده البته احتمالا به خاطر کروناست.

پذیرش شدیم و تشکیل پرونده دادم.دکتر خانم دکتر مریم حافظی بود. خیلی دقیق به حرفا گوش میداد و آزمایشات رو بررسی میکرد . من گفتم برام دوقلو ivf کنید با تعیین جتسیت ، گفت نه بارداری دوقلویی پرخطره ، گفتم تک قلو دختر بکن گفت تعیین جنسیت بده و احتمال سقط بالا میره ، گفتم ivf کن گفت نه اول iui😕😕😕😕 گفتم iui کن گفت فعلا بخاطر کرونا نمیکنیم. دست از پا درازتر برگشتیم. فقط چندتا آزمایشمو با اینکه جدید بود گفت دوباره تو رویان انجام بدم. گاهی وقتا دلم میخواد برم مرکز نوید پیش دکتر کشاف

امیدوارم زودی این کرونا تموم بشه و شما هم بتونین برین برای اقدام

ممنونم عزیزم. هم بابت تعریفتون از تاپیک هم از احساس همدردی تون.  واقعیت اینه که من قصد داشتم 3 ...

سلام

هر دو تاپیکت رو مو به مو و کلمه به کلمه خوندم و اشک ریختم

شرایط من و شما تقریبا مثل هم بوده منتها :

"متین" کوچولوی من خیییلی محکم چسبیده بود و با سه بار استفاده از میزو و اون دردهای وحشتناک در نهایت باعث شد بقایا به اندازه نیم میلیمتر بمونه

دکتر تشخیص نده

و متین ، تبدیل بشه به هیولایی به نام سرطان کوریوکارسینوم#  

من بعد از اونهمه تحل عذاب و درد بلافاصله شیمی درمانی شدم

موهام ریخت صورتم پر از لک شد و ....

نگم که چه ها بر سرم اومد

الان یکسال و نیم از اون داستان می گذره و من در آغاز پروسه میکرو هستم

برای هممون آرزو می کنم بهترینها و درست ترینها اتفاق بیوفته

ممنون از قلم قوی و قلب با احساست

خیلی به دلم نشست

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیام کنید؛اینستا: anjir_handmade@

سلام هر دو تاپیکت رو مو به مو و کلمه به کلمه خوندم و اشک ریختم شرایط من و شما تقریبا مثل هم بوده م ...

خیلی ناراحت شدم برات عزیزم. خیلی سختی کشیدی و امیدوارم خدا به بهترین شکل ممکن پاداش سختی هایی که کشیدی رو بهت بده. از صمیم قلب آرزو می کنم موفق و خوش خبر باشی   

عزیزدلم من ۲۲ اردیبهشت رفتم به همراه همسرم . شلوغ بود اما کسایی که قبلا اومده بودن نیگفتن به نسبت رو ...

پس یعنی فعلا کاری انجام نمیدن و فقط آزمایش ها رو میگیرن؟ یا فقط iui رو انجام نمیدن؟ یعنی  اگه ivf یا میکرو تجویز بشه انجام میدن؟

سلام هر دو تاپیکت رو مو به مو و کلمه به کلمه خوندم و اشک ریختم شرایط من و شما تقریبا مثل هم بوده م ...

واقعا متاسفم که اینقدر سختی کشیدی. امیدوارم از این به بعد بهترین ها تو مسیر زندگی باشه برات.   

عزیزدلم من ۲۲ اردیبهشت رفتم به همراه همسرم . شلوغ بود اما کسایی که قبلا اومده بودن نیگفتن به نسبت رو ...

برای دوقلو و تعیین جنسیت اصرار نکن. بذار هر چی خدا برات نوشته اتفاق بیفته. منم روزی که برام سه تا جنین گذاشتن ولی یکیش گرفت اولش خیلی ناراحت شدم. بعدش که همون یکی هم نموند احساس کردم تاوان ناشکریم بوده. همه به راحتی باردار نمیشن و اونایی که تا تصمیم میگیرن باردار بشن فوری باردار میشن از سختی ها هایی که ما میکشیم و اشک هایی که میریزی خبر ندارن. پس فقط به خدا توکل کن و ازش بخواه بهترین قصه رو برای زندگیت بنویسه.