2777
2789
عنوان

کسی تا حالا از دیجی کالا خرید کرده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 26 پست
اینترنتی پرداخت میکنم همیشه

یعنی ب دیجی کالا اعتماد میشه کرد؟

بعد روال سفارش چطوره؟

تماس میگیرن؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه چیزامو از دیجی کالا میخرم پرداخت درب منزل میزنم

چجوری؟ 

برای من یه گزینه برای شیوه ارسال داره اونم پرداخت اینترنتی هست! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ن خیلی گرون نیست حدود ۲۰۰ ۳۰۰ گزینه پرداخت درب منزل نداره 

ولی داره ها حتما ندیدید

البته اگه آنلاینم پرداخت کنید جای نگرانی نداره  دیجی معتبره

نور بر تاریکی پیروز است🕊

یعنی ب دیجی کالا اعتماد میشه کرد؟ بعد روال سفارش چطوره؟ تماس میگیرن؟

بله

راحتم پس میگیرن، پولم برمیگردونن

نه اس ام اس میاد براتون

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
یعنی ب دیجی کالا اعتماد میشه کرد؟ بعد روال سفارش چطوره؟ تماس میگیرن؟

عزیزم معلومه ک میشه من همیشه خرید میکنم اما جدیدا دیدم یه سایت دیگه هستش کرمی ک میخواستم داره اونجا سفارش دادم دیدم ارزون تر از دیجی کالاس اذین شاپ بود

Who gives a shit?
عزیزم معلومه ک میشه من همیشه خرید میکنم اما جدیدا دیدم یه سایت دیگه هستش کرمی ک میخواستم داره اونجا ...

مرسی بابت راهنماییت گلم

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
عزیزم معلومه ک میشه من همیشه خرید میکنم اما جدیدا دیدم یه سایت دیگه هستش کرمی ک میخواستم داره اونجا ...

عزیزم چند روزه میرسه؟

عزیزم چند روزه میرسه؟

من فک میکردم طبق روزی هستش ک خودشون گفتن اما بیشتر میشه نهایت نهایتش ده روز نگران این نباش ک نرسه دستت.اینترنتی هم پرداخت کن راحت باش اصلا نترس من تجربه دارم

خواهش میکنم عزیزم💜💜

Who gives a shit?
من فک میکردم طبق روزی هستش ک خودشون گفتن اما بیشتر میشه نهایت نهایتش ده روز نگران این نباش ک نرسه دس ...

راستش من خرید اینترنتی سرم کلاه رفته

ایندفعه هم یکم چشمم ترسید گفتم نکنه اینم پولمو بالا بکشه

ولی مرسی ک خیالمو راحت کردی

راستش من خرید اینترنتی سرم کلاه رفته ایندفعه هم یکم چشمم ترسید گفتم نکنه اینم پولمو بالا بکشه ولی ...

دیجی کالا از معتبر ترین هاست اما همیشه هر سایتی میری پایین صفحه یه نماد اعتماد الکترونیک هستش با لوگوی آبی تیره بزن روش میره تو سایتش ببین سایتع تاریخ انقضا داره واسه فروش یا نه.اگر زدی رو نماد و نرفت تو سایت یا تاریخش تموم شده بود اعتماد نکن

Who gives a shit?