2777
2789
عنوان

دختر دارا

260 بازدید | 30 پست

من قبلا یه دختر داشتم از دستش دادم😔الان کلی وسایل و سیسمونی دخترونه دارم...دوباره باردار شدم باز...

میشه بگین علائمتون چی بود؟؟؟میتونین از این راه های غیرسونو به منم بگین بچم چیه😁من عاشق دخترم😔اصلا فکرشم نمیتونم بکنم پسر باشه....همش دلم برای وسایلش میسوزه دعا کنین خدا بهم یه دخمل سالم و صالح با عمر باعزت و طولانی بده😔😔واقعا از آرزوهامه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خدا بدلت نگاه کنه

ان مع العسر یسرااااا....خدا جونم میدونم ک مبینیم دلم آرامش میخواد.آرامشی ب لطافت آغوشت.دلم آسونی میخواد همونی ک خودت وعده دادی.دلم میخواد هربار ک از همه جا بریدم بغلم کنی و آرومم کنی.ایمان دارم ک هستی.خدااایا دوست دارم توام نگاهتو ازم نگیر😍😍😍😍

ای جان عزیز دلم الهی هر چیه بیمه شش ماهه کربلا باشه

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  

معمولا چهره مادر یکم زشت تر وتیره ترمیشه.تنبلی وسستی زیاد داره.ترشیجات دوست داره.باسن ودماغش گنده میشن

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

فال شیخ بهایی بگیر،بعد تو نت نوشته تو چشمت مداد سیاه بکشی حرف v تو یکی از چشات نوشته میشه ،دقیقا کدوم چشم دختر یا پسر بوو نمیدونم ولی راست بود من امتحان کرده بودم،تو نت هست

من سردخترم میوه دوست داشتم آب پرتقال بیشتر نوشابه بستنی قیفی

دقیقا منم

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !

سمت چپت درد میکنه یا راست موقع ای که دراز میکشی؟

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !
ای جان عزیز دلم الهی هر چیه بیمه شش ماهه کربلا باشه

انشالله برام دعا کنین نذر حضرت رقیه کردم به دلم نگاه گنه تو محرم اینقدر گریه و زاری کردم بچمو از دست دادم...گفتم یا حضرت رقیه خودت به دلم نگاه کن دو سه روز مونده بود به تموم شدن محرم فهمیدم باردارم...انشالله به حق حضرت رقیه یه دختر سالم و صالح باشه

معمولا چهره مادر یکم زشت تر وتیره ترمیشه.تنبلی وسستی زیاد داره.ترشیجات دوست داره.باسن ودماغش گنده می ...

نه من هیچکدومو اصلا حتی یذره ام نداشتم و واقعا شاد و شنگول بودم و خیلیم خوشگل شده بودم

انشالله برام دعا کنین نذر حضرت رقیه کردم به دلم نگاه گنه تو محرم اینقدر گریه و زاری کردم بچمو از دست ...

انشاالله هر چی دوست داری همون بشه عزیزم چشم حتما دعات میکنم

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان