سلام مامانا طرف همسرم اکثرشون گوشاشون بل بلیه ولی زیاد نیس مادر شوهرم میگه بزرگتر شه و مو در اره و سرش برزگ شه گوشاش معلوم نمیشه..العا دختر منم هر کاری میکنم گوشاش خم میشه از بدو تولد تا العا که ۵ ماهشه هر کاری میکنم درس نمیشه
و اگه اقوام پدرشوهرم باشه با شدت بیشتر مسخره میکنه میگه به کیا هم کشید اه
قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم
ن مادر شوهرم خیلی خوبه تو این چن سال ازش چیزی ندیدم
شکر کن
پسر سه ساله شر دارم
دائما مادرشورم تلاش میکنه به بقیه بقبولونه بیش فعاله
ولی پسرم راحت دو ساعت میخوابه اروم تی وی میبینه
اما بازیاش همش شلوغ میکنه
قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم
برای گوش بل یه جراحي هست ب كه يه جراحي ساده و يه ربع هم بيشتر طول نميكشه من یه دکتر خوبم میشناسم یکی از فامیلم برای جراحی گوش بل پیشش رفته بود خیلیم راضی بود اسم دکترش خانم دکتر علاف اکبری بود.
برای گوش بل یه جراحي هست ب كه يه ربع هم بيشتر طول نميكشه من یه دکتر خوبم میشناسم یکی از فامیلم برای جراحی گوش بل پیشش رفته بود خیلیم راضی بود منم دیدمش خیلی واقعا خوب شده بود اسم دکترشم خانم دکتر علاف اکبری بود.
عزیزم ببخشید بچه شما از بدو تولد گوشاش بلند بود؟؟؟پسر من ۴ماهشه از روبرو خیلی بل نیست اما از پشت نگاه میکنم گوشاش از بالا و پایین دارن خم میشن وسط گوش انگار داره گود میشه وای میترسم عین پدربزرگش بشه