2777
2789
عنوان

لواشکام😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 22 پست
من همیشه تو خونه خشک میکنم ولی نازک میریزم که زود خشک بشه و گاهی پنجره رو باز میکنم یه هوایی بخوره ...

آره آخه ضخیم دوس دارم🙁

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
آره آخه ضخیم دوس دارم🙁

ضخیم‌رو حتما تو آفتاب باید میذاشتی

عیبی نداره فدای سرت برات تجربه شد

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ضخیم‌رو حتما تو آفتاب باید میذاشتی عیبی نداره فدای سرت برات تجربه شد

فقط ده بار هی بردم تو تراس و آوردم تو...پنکه هم نداشتم دم دست یه عالمه بود😞

ولی ازاین به بعد هرچی خاستی درست کنی یه ایت الکرسی بخون بهش هم زیادمیشه وبرکتی وهم سالم؛حتی شده یه شده یه صلوات بخونی فوت کنی بهش؛مثل همون برنامه عدایی هست ک امروزمثلاب نیت امام زمان عداتودرست کنی بخوری؛کلا خیلی حال میده امتحان کن؛اون عداهم میشه عدای جسمت هم روحت

خدابامن است....
فقط ده بار هی بردم تو تراس و آوردم تو...پنکه هم نداشتم دم دست یه عالمه بود😞

جلوی کولر هم خشک میشد

حالا دیگه شده غصه نخور

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ولی ازاین به بعد هرچی خاستی درست کنی یه ایت الکرسی بخون بهش هم زیادمیشه وبرکتی وهم سالم؛حتی شده یه ش ...

🌹