2777
2789
عنوان

نوزاد نارس

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 31 پست
الان کمکی پری نان میدم .کلا شیر خودمم با شیشه بهش میدم ولی امروز احساس کردم شیرم کم شده شاید بخاطر ا ...

بله دیگه وقتی کم بخورت کم میشه هرچی بیشتر بخوره بیشتر ترشح میشه چرا حالا شیر خودتو با شیشه میدی؟

کوچیکه میترسی بغل بگیری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دیگه وقتی کم بخورت کم میشه هرچی بیشتر بخوره بیشتر ترشح میشه چرا حالا شیر خودتو با شیشه میدی؟ کو ...

دکترش گف چون فکش جون نداره و نوک سینتم کوچیکه فقط الکی مک میزنه و شیر نمیخوره انرژی زیادی از دست میده و وزنش کم میشه

بی صبرانه مشتاق دیدارتیم پسرم   
بنظرت دوماهش بشه ۴ کیلو میشه .۲ کیلو میاد روش؟  

درست بهش برسی زودی تپلی میشه نگران نباش هر دوساعت بهش شیر بده زود میاد بالا دختر من ۴۰۵۰ بود وقتی دنیا اومد زردی گرفتو شیر خودم کم بود ۳۷۰۰ شد کمکی شروع کردم بعد یه هفته شده ۴۳۰۰

بنظرت دوماهش بشه ۴ کیلو میشه .۲ کیلو میاد روش؟  

ان شاءالله .سعی کن بیشتر شیر خودت رو بدی .هرچی شیر خودت رو بیشتر بخوره شیرت زیادتر میشه . الان مزه نمیفهمه .از دو ماهگی که مزه بفهمه ممکنه کلا شیرت رو نخوره . پس رو شیر خشک حساب نکن . شیر خودت رو بده .با شیشه و قاشق و سرنگ و قطره چکان هم ندی بهتره چون راحت طلب میشه .

درست بهش برسی زودی تپلی میشه نگران نباش هر دوساعت بهش شیر بده زود میاد بالا دختر من ۴۰۵۰ بود وقتی دن ...

اره الانم پسرم بیمارستان ک بستری بوده شده ۱۸۳۰ دیگه شروع کردم کمکی دادن 

یعنی شیر خودم وزنشو بیشتر میکنه ؟ 

کلا برا سلامتیش بهتره.برا منم دکتر داده بود شیر خشک مرکز بهداشت دعوام کرد.ولی خدایی برا خودمم دادم بچه دل دردم نمیشد.نارس رو نمیدونم میخوای تو بده حالا .بیشتر شیر خودت رو بده

اره الانم پسرم بیمارستان ک بستری بوده شده ۱۸۳۰ دیگه شروع کردم کمکی دادن 

اگه شیرت زیاده الویت با شیر خودته

من بسکه اطرافیانم گفتن شیر خودت بده شیر خشک نده شیر خشک نده شیر خودمم کم بود میگفتن همینقد کافیه بچم لاغر شد کمکی دادم کناررشیر خودم تپلتر شد البته شیر من کمه 

ان شاءالله .سعی کن بیشتر شیر خودت رو بدی .هرچی شیر خودت رو بیشتر بخوره شیرت زیادتر میشه . الان مزه ن ...

سینمو ک‌میگیره فقط هوا میخوره حالام‌این کار رو میکنم مجبورش میکنم سینمو بگیره دیگه شیر خودمو تو شیشه بهش نمیدم 

کلا برا سلامتیش بهتره.برا منم دکتر داده بود شیر خشک مرکز بهداشت دعوام کرد.ولی خدایی برا خودمم دادم ب ...

بیمارستان فقط شیر خودمو میدادمش اومدی رفتم مطب پیش دکترش گف ۴ الی ۶ وعده شیر خشک‌بده