سلام پسرم تو هفته ۳۳ بدنیا اومد و ی هفته بستری بود بیمارستان بخاطر زردی و وزنش ۱۹۵۰ بدنیا اومد قد ۴۴ سانت .چی بخورم و چیکار کنمک وزنشخوب بشه و کسایی ک بچه نارس داشتن کمکم کنن و چ چیزایی بخورم ک شیرم زیاد بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درست بهش برسی زودی تپلی میشه نگران نباش هر دوساعت بهش شیر بده زود میاد بالا دختر من ۴۰۵۰ بود وقتی دنیا اومد زردی گرفتو شیر خودم کم بود ۳۷۰۰ شد کمکی شروع کردم بعد یه هفته شده ۴۳۰۰
ان شاءالله .سعی کن بیشتر شیر خودت رو بدی .هرچی شیر خودت رو بیشتر بخوره شیرت زیادتر میشه . الان مزه نمیفهمه .از دو ماهگی که مزه بفهمه ممکنه کلا شیرت رو نخوره . پس رو شیر خشک حساب نکن . شیر خودت رو بده .با شیشه و قاشق و سرنگ و قطره چکان هم ندی بهتره چون راحت طلب میشه .
کلا برا سلامتیش بهتره.برا منم دکتر داده بود شیر خشک مرکز بهداشت دعوام کرد.ولی خدایی برا خودمم دادم بچه دل دردم نمیشد.نارس رو نمیدونم میخوای تو بده حالا .بیشتر شیر خودت رو بده
اره الانم پسرم بیمارستان ک بستری بوده شده ۱۸۳۰ دیگه شروع کردم کمکی دادن
اگه شیرت زیاده الویت با شیر خودته
من بسکه اطرافیانم گفتن شیر خودت بده شیر خشک نده شیر خشک نده شیر خودمم کم بود میگفتن همینقد کافیه بچم لاغر شد کمکی دادم کناررشیر خودم تپلتر شد البته شیر من کمه