2777
2789
عنوان

چرا طاقت دیدن طلاهای بقیه رو ندارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه عزیزم طلا واقعا چیه که بخوان چشم نداشته باشن.من خودم تو تایپک طلا رفتم چندروزپیش اتفاقا یه خانومی سوال داشت.من خودم اینقد طلا بدم میاد با اینکه تازه عروس هستم وتقریبا زیاد تو جشنم دادن بهم ولی اصلا نمیزنم تومراسما.براهمین تعجب میکنم چطور بعضیا عشق طلا ان.ای کاش منم دوست داشتم😌

اخه عزیزم طلا واقعا چیه که بخوان چشم نداشته باشن.من خودم تو تایپک طلا رفتم چندروزپیش اتفاقا یه خانوم ...

سلیقه ایه... اگه چیزی نیست چرا واسه بقیه خریدا خرد نمیکنن شخصیت بقیه رو واسه طلا فقط میکوبن!!

خاهرشوهرام اینجورین این همه طلا عوض کردم یبار نگفتن مبارکه همش میان میگن زن فلانی طلاشو فروخته فلان چیزو خریدن منم ب شوهرم گفتم من یه گرمم نمیفروشما

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

من ندارم ولی میام ببینم تا بدونم چی مده و چی خز 

تا روزی که ان شاء الله به امید و یاری خدا و به لطف و کرمش پول بیاد تو جیب شوهرم فوری بریم تو بازار طلافروشا جیبشو خالی کنم😅😁

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
اخه عزیزم طلا واقعا چیه که بخوان چشم نداشته باشن.من خودم تو تایپک طلا رفتم چندروزپیش اتفاقا یه خانوم ...

عزیزم چون شما دوست نداری دلیل نمیشه بقیه دوست نداشته باشن من طلا دوس ندارم ولی برعکس از ی چیزای دیگه خوشم میاد ک مطمنن خیلیا هستن از اون چیزایی ک من خوشم میاد خوششون نیاد 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
سلیقه ایه... اگه چیزی نیست چرا واسه بقیه خریدا خرد نمیکنن شخصیت بقیه رو واسه طلا فقط میکوبن!!

نی نی سایتو نمیدونم گلم.ولی تو محیط اطرافم فقط خواهرشوهر بزرگم عشق طلاس ولی همه میدونن من زیاد علاقه ندارم کم میزنم.کمشم قشنگه.بلانسبت شما کسایی که خیلی زیاد طلا میزنن یا دستاشون پره النگو هست ازنظر مردم دهاتیه.طلا کمش قشنگه.مثلا من خودم النگو داشتم بدم میومد فروختم به جاش یه دونه النگو پهنشو خریدم.کم ولی شیک باکلاس تره

چقدر زشته آدم حسادتش رو نشون بده

افتضاحن یه شال بخری اخم میکنن مگه از ارث بابات خریدم منم تا میتونم خرج میکنم

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
نی نی سایتو نمیدونم گلم.ولی تو محیط اطرافم فقط خواهرشوهر بزرگم عشق طلاس ولی همه میدونن من زیاد علاقه ...

این نظر شماست ک دهاتیه یا اونایی ک حسرتش رو دارن و نمیتونن داشته باشن .. خوب شما علاقه ندارین بقیه هم نباید داشته باشن!!