2777
2789
عنوان

سردی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 44 پست
من خودم تجربه نکردم اما میگن انچنان فرقی نمیکنه 

نمیدونم.بلخره حتما ی جوری میشه ک اکثر آقایون بعد زایمان خانومشون سرد میشن دیگه

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
چمیدونم  لابد بلد نیست ابراز محبت بدون سک س  ببین شبها اگر ماشین دارید برید دور بزنید بچه ...

اگر بگم بریم بیرون میبره ولی برای اینکه مخالفتش نشان بده وحشتناک رانندگی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خيلي به من وابستس وخيلي وفادار  آدم متعهديه  رابطه هم داريم ولي من كاملا بي ميل و سرد ...

عزیزم تو مرتب بهش برس باور کن مردها خیلی فزولن میتونن همزمان چند زن رو جوری نگه دارن که همه فک کنن عاشق و متعهدِ بهشون پس مواظب باش

یه جورایی به شدت حسودیم میشه

عزیزم       نمی دونم چقدر وقت ه رابطه ج با همسرت رو قطع کردی      ولی همین قدر بدون در لحظه ارگاسم در مغز هورمون اکسی توسین ترشح میشه (دقیقا همون هورمونی که در مغز عاشق ها ترشح میشه و باعث احساسات عاشقی میشه)        ایشون یه مدت این هورمون توی مغز ترشح نشده       فقط همین

ترشح که بشه کم کم به شرایط قبل برمی گرده    (درضمن یه نکته بهت میگم  بعنوان هدیه  >  حین رابطه و خصوصا موقع ارضا شدن بگو به چشمات نگاه کنه > عاشق چشمات میشه  > چون همزمان توی مغزش داره هورمون عشق_اکسی توسین_ ترشح میشه)

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
نه خيلي به من وابستس وخيلي وفادار  آدم متعهديه  رابطه هم داريم ولي من كاملا بي ميل و سرد ...

عزیز     خودم احتمال میدم شما  توی رابطه ارگاسم رو تجربه نمی کنی   برای همین بی میل شدی

اما اگر تجربه می کنی و باز بی میلی         این موارد رو توی تغذیه خودت رعایت کن    (گرم مزاج میشی  و دیگه از نظر جنسی با هم تطابق پیدا می کنید)
الف ) شبی یک لیوان عرق رازیانه همراه با یک قاشق مرباخوری عسل به غیر زمان پریودی ۴ تا ۶ ماه
ب ) استشمام عطر شبانگاه
ج ) ارده با شیره انگور ۵ وعده صبحانه در هفته
د ) مصرف روزانه : خرما ۳ عدد ـ انجیر ۷ عدد شبانگاه ـ زیتون ۷ عدد صبحها ـ کشمش ۲۱ عدد ـ بادام درختی ۱۴ عدد
ه ) ترک یا کاهش جدی سردیها مخصوصا شبها
منبع :  آقای دکتر خیراندیش

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
نمیدونم.بلخره حتما ی جوری میشه ک اکثر آقایون بعد زایمان خانومشون سرد میشن دیگه

ممکنه سر همین مسائل خانوما افسرگی بعد زایمان میگیرن

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
بهش رو راست در مورد این موضوع گفتم و تعجب از اينهمه سردی. جواب داد سالی یکبار

عزیزم   شما  همین کاری رو که گفتم انجام بده      (هم برای میل ش  هم برای توانایی ش)       هر دو مورد رو توی تغذیه اش رعایت کن      
همه چی درست میشه        ایشون سرد مزاج هستن      خیلی هم سرمزاج       برای همین که کمتر سراغ شما میان و کمتر محبت می کنن       واضح تر بگم برات > آدم های سرد مزاج میل جنسی شون پایین ه     میل به جنس مخالف شون پایین       شما هم جنس مخالفی دیگه      

همین که اینها رو توی تغذیه اش رعایت بکنی     از  هفته دوم خودت متوجه میشی داره تغییر می کنه  باید 4-6 ماه اینها رو رعایت کنی      >  ولی مطمئن باش اثرش رو توی ماه اول بوضوح می بینی            به حدی میرسه که هرشب ور دلت ه     و چون رابطه زیاد میشه  در اثرترشح هورمون اکسی توسین توی مغزش  >  خود به خود محبت ش هم بهت زیاد میشه        و چون میل ش زیاد میشه  بیشتر بهت کشش پیدا می کنه

اون الان نه میل ش رو داره  (از نظر بدنی)  نه از نظر روحی       چرا  چون مدتی ه  رابطه نداشته  (بدنش هم سرد بوده)   رفته توی فاز افسردگی.
این کاری که بهت گفتم رو بکن     همه چی درست میشه

پیشاپیش معذرت میخام از سوالم 🙈 بعد زایمان طبیعی خب واژن اون حالت قبلیو نداره دیگه.ینی باب میل آقای ...

روش سنتی ش اینه که بری آب انار بخری   بریزی توی تشت  و بشینی توش  (نیم ساعت)      >  تا یکی دو هفته  عین مجردی ت میشی
روش فعلی و مدرن تر که اطرافیانم تست نکردن ولی از خانم های همین جا شنیدم اینه که  شیافت ویتامین دی (داخل واژن)  استفاده بکنی

روش قطعی   >   عمل جراجی هه       چندتا از دوست هام توی همین سایت انجام دادن راضی ه راضی هستن.

روش سنتی ش اینه که بری آب انار بخری   بریزی توی تشت  و بشینی توش  (نیم ساعت)   & ...

اونوقت آب انارو هر روز باید نیم ساعت بشینی؟

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
اونوقت آب انارو هر روز باید نیم ساعت بشینی؟

نه عزیزم یکبار باید این کار رو بکنی          ولی وقتی انجامش دادی آب انارها رو نریز دور       بریز داخل بطری بگذار یخچال یا جایی که خراب نشه  تا دوباره دفعه بعدی بتونی استفاده بکنی

نه عزیزم یکبار باید این کار رو بکنی          ولی وقتی انجامش دادی آب انارها ...

آهان.مچکرم