laayaa مدیر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 697 عنوان کمککککککک | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 35 پست شوهرم خورد زمین سرش ضربه دید یکم خونی شد الان بی حاله میگه حالم خوبه ولی به زور حرف میزنه چیکار کنم؟باید ببرمش بیمارستان؟الان خوابیده 1398/07/19 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
laayaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 697 آبمیوه بده یه چیز شیرین اگه برگردوند سریع ببر بیمارستان باشه الان یه چیز شیرین بهش میدم
تاتا۷۲ عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 3898 نمیان خیلی اذیت میکنن آره واقعا شبیه همه چی هستن الا اورژانس... دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده
یاس_بانو۱۳۶۹ عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 1194 ایشالا حالش خوب شه واسه شوهرم دعا کن چیزیش نشده باشه دیوونم کرد هر کار میکنم دوباره میخوابه نمیتونه ... زنگ بزن آژانس یا فامیلی چیزی ببرتتون بیمارستان خیلی خطرناکه برات ناراحت شدم یا دوباره زنگ بزن اورژانس فقط نذار بخوابه اینو تو آموزش های هلال احمر میگن اگه بخوابه خدایی نکرده میره کما.شما هم برای بچه ام دعا کن اینقدر مریض نشه اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️
laayaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 697 زنگ بزن آژانس یا فامیلی چیزی ببرتتون بیمارستان خیلی خطرناکه برات ناراحت شدم یا دوباره زنگ بزن اورژان ... ایشالا همیشه حالش خوب باشه عزیزمدارم سعی میکنم بیدار نگهش دارم ولی اصلا جون نداره چشاش هی میره رو هم
یاس_بانو۱۳۶۹ عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 1194 ایشالا همیشه حالش خوب باشه عزیزم دارم سعی میکنم بیدار نگهش دارم ولی اصلا جون نداره چشاش هی میره رو ... ممنون عزیزم. شما هم همین الان برو بیمارستان تا خیالت راحت بشه اینطوری که نمیشه تا صبح خدا خودش کمکت کنه اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️
laayaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 697 ممنون عزیزم. شما هم همین الان برو بیمارستان تا خیالت راحت بشه اینطوری که نمیشه تا صبح خدا خودش کمکت ... ایشالا