2777
2789
عنوان

جاري

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 64 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزن اون بعد از من ازدواج كرد

اوپس سخت شدکه، پس بارویه خوش یه دستی بزن،بوگو مثلا علی جوووونم من باس این حرفارو از مثلا فریده بشنوم؟چرا بهم نگفتی باهات حرفیده که بامن هماهنگ کنی، بعدخودتو دلخور نشون بده بحرف بیاد،،،، البته رفتی ازش پرسیدی مستقیم این نقشه هم منتفی میشه فک کنم🤕

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
اوپس سخت شدکه، پس بارویه خوش یه دستی بزن،بوگو مثلا علی جوووونم من باس این حرفارو از مثلا فریده بشنوم ...

ميفهمه چون ما همچين روابطي نداريم و اين ك اگرم باشه مخفيه

جاري اين چند مدتيه همش ميخواد بياد خونمون و...

ميفهمه چون ما همچين روابطي نداريم و اين ك اگرم باشه مخفيه جاري اين چند مدتيه همش ميخواد بياد خونمون ...

پس مشکوکه وقتی خوابید برو گوشیشو نگاه کن ولی باز تاکامل چیزی نفهمیدی تلخی نکن عادی باش

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
پس مشکوکه وقتی خوابید برو گوشیشو نگاه کن ولی باز تاکامل چیزی نفهمیدی تلخی نکن عادی باش

نميدونم عادي باشم شوهرم وقتي ميره تو گوشيم اولين چيز تو وات ساپ سراغ چت هاي منو جاريم اعصابم داغونه 

نميدونم عادي باشم شوهرم وقتي ميره تو گوشيم اولين چيز تو وات ساپ سراغ چت هاي منو جاريم اعصابم داغونه& ...

میدونم ولی بزار فکرکنه بیخیاله قضیه شدی راحتتر میفهمی داستان چیه

قشنگ توضیح بده ببینم چه خاکی تو سرمون شده😐😐😐😐

ان مع العسر یسرااااا....خدا جونم میدونم ک مبینیم دلم آرامش میخواد.آرامشی ب لطافت آغوشت.دلم آسونی میخواد همونی ک خودت وعده دادی.دلم میخواد هربار ک از همه جا بریدم بغلم کنی و آرومم کنی.ایمان دارم ک هستی.خدااایا دوست دارم توام نگاهتو ازم نگیر😍😍😍😍