بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دفعه قبل درد نداشتم فک کنم اینا بلد نبودن تو ابن سینا
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
اره ب جایی ک میری بستگی داره. والا من بعدش هم حتی لکه بیتی هم نداشتم
بعدش باردار شدی همون ماه اقدامم داشتی
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
نه اون ماه اقدام نکردم حتی نزدیکی نکردم(طبق دستور دکتر) ولی ماه بعدش البته دکتربهم داروهای کمک بارد ...
خدارو وشکر شوهرت سالم بود
ی کم تعداد اسپرمهاش کم بود ک با دارو رفع شد. وقتی رفع شد اقدام کردیم . خداروشکر طبق دستور پزشک همو ...
تهرانی دکترت کیبود