2777
2789
عنوان

یه مشکل بزرگ😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 41 پست
من که خودم نمیتونم بگیرم....باید به مامانم بگم بگیره......اما چی بگم بهش😢

نذر کن اگه خواستت براورده شد روضه بگیری یا سفره بندازی.مهم اینه پولش و شما بدی.حالا خونه مامانت باشه ایرادی نداره.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببین یکی از قوانینش گناه نکردن تو این چهل روزه.گناهی هم یهوا مرتکب شدی سریغ استغفار کنی

من تو جمعی میرفتم احتمال غیبت میدادم هندرزفری میذاشتم تو گوشم واسه چله

خیلی رعایت کردم

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔
عههههههه چه جالب منم امروز به یکی دیگه توصیه کردم با شما میشه دو نفر خیلی جواب میده خیلی ها اما ...

چله زیارت عاشورا؟😢

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
من یه حاجت داشتم تو نت سرچ کردم یه نمازی اومد که یه اسم خاصی داشت هرچی فکر میکنم یادم نمیاد ببین او ...

نماز بسم الله الرحمن الرحیم بوده؟

تو 20 امین روز چله اش حاجتشو گرفته بود

خوش بحاالشون😢😢بقراان خسته شدم از بس به در بسته خوردم😢😢

ببین خود آقای حق شناس گفتن اولا که این جله رو امام زمان تاکید کردن.بعد اینکه از خواص عجیبش اینه حاجت رو هرجی باشه میده.اگه حکمت به نشدنش باشه بهت می فهمونن.و باز هم اگه اصرار کنی حاجت خواهی گرفت.اما ضررش رو خواهی دید.

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔
نماز بسم الله الرحمن الرحیم بوده؟

نه یه اسم خاصی داشت

سر زبونمه ولی یادم نمیاد

ببین این نماز یهو اومد سر راهم

بعدش هرچی گشتم پیداش نکردم 

الانم هرچی برات سرچ میکنم پیدا نمیکنم

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
نذر کن اگه خواستت براورده شد روضه بگیری یا سفره بندازی.مهم اینه پولش و شما بدی.حالا خونه مامانت باشه ...

اتفاااقا نذر کردم...سفره ابوالفضل نذر کردم.....

اما فعلا هیچی نشده😢😢

ببین یکی از قوانینش گناه نکردن تو این چهل روزه.گناهی هم یهوا مرتکب شدی سریغ استغفار کنی من تو جمعی ...

من دانشجوام نمیتونم بخونم اخه چیکار کنم به نظرت😢😢😢😢

ببین خود آقای حق شناس گفتن اولا که این جله رو امام زمان تاکید کردن.بعد اینکه از خواص عجیبش اینه حاجت ...

😔😔😔

آره عزیزم

چله زیارت عاشورا ولی یه چی کلی بهت بگم

یه جوونی رفت پیش آقای نخودکی گفت سه تا مشکل دارم

1 بیکارم.2ازدواج نکردم سومی یادم نمیاد چی بود.آقای نخودکی گفتن کلید مشکل اولت نماز اول وقت.کلید مشکل دومت نماز اول وقت.کلید مشکل سومت نماز اول وقت.جوون گفت این که یه تاش شد یه کلید.آقای نخودکی گفتن نماز اول وقت شاه کلیده

2827
2791
2779
2792