2777
2789
عنوان

پرولاکتین

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 36 پست
به من گفت دکتر زنانم باید ام ار ای هم بدم از نظر غده هیپوفیز شنبه ام ار ای دارم بچه ها توروخدا دعا ک ...

عزیزم بخاطرهمین پرولاکتینه نگران نباش ان شالله جیزی نیست

حس قشنگیه زن بودن واسه مردی که دنیاته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قطع کرده بودم که دو‌ماه بعدش ازمایش دادم که الان پایینه میگم ممکنه اشتباه شده باشه اون اولیه ...

نه اشتباه نشده هردو ازمایش درسته

خوشبختابه با قرص زود پایین میاد

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

البته به ام ار ای با ترریق از مغزو نخاع و بدون تزریق هم دارم 😔 نمیپونید چقدر نگرانم دکتر مغزو اعصابم ذلیل شده منو کلی ترسوند سال ۹۵ ۹۶ ام ار ایم لکه سفید داشتم اونارو دید ترسوند منو کارم شده هر شب گریه دکتر  خودم که سال ۹۶ رفته بودم رفته خارج پیش بکی دیگه رفتم که اونم منو ترسوند اینم بگم میگرن شدید هم دارم 

البته به ام ار ای با ترریق از مغزو نخاع و بدون تزریق هم دارم 😔 نمیپونید چقدر نگرانم دکتر مغزو اعصاب ...

ترس وحرص دشمنته بهت نگفته؟

البته به ام ار ای با ترریق از مغزو نخاع و بدون تزریق هم دارم 😔 نمیپونید چقدر نگرانم دکتر مغزو اعصاب ...

انشالله که همه مشکلاتت ختم بخیر بشه بزودی زود

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
چرا ولی کو که اطرافیانم بفهمن همین پریشب مامانم همچین عصبیم کرد که دست چپم یه جوری شد حسش کم شد کسی ...

دیگرانو کاری نداشته باش خودت ب دادخودت برس متوجهی؟پادکست وحال خوب برای خودت بساز هیچی ارزش ناراحتی نداره 

فدات بشم بارداری برام دعا من دعات میگیره عشقم

چشم حتما

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
دیگرانو کاری نداشته باش خودت ب دادخودت برس متوجهی؟پادکست وحال خوب برای خودت بساز هیچی ارزش ناراحتی ن ...

نمیتونم متاسفانه همه چی روم اثر مبزاره به همچی واکنش نشون میدم