2777
2789
اره ولی چره اینجوری این‌گریم این هیکلو

مثلا ی زن تازه ب دوران رسیده ک میخواد مد روزباشه اما خب قیمه هارو میریزه رو ماستا. 😂😂خییییلی بلاس...تو اون فیلم همشون بلده کار بودن غیراز ......😩فک کنم بدونی کی

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرش چجوری این نقشو به زنش داده متاسفم

وای این که چیزی نیست 

یه بازیگر آمریکایی مرد پیدا کردم آآآآخر بی غیرتیه 

یعنی توی پیجش یه عکسایی داره یه پوزیشن هایی با زنش!!!

الانم زنش حامله است یه عکسای بدی میذاره تو پیجش

اتفاقا منم دیشب به شوهرم ميگفتم منوچهر هادی غیرت نداره مگه با این نقشی که به زنش داده 

اصلا خدا وکیلی فیلمش درباره چی بود از اون گلزار که اصلا با نقش مزخرفش اون که با رحمانه اسمش چی بود اون خوب بوود

خداجون‌بمون رحم‌کن...خداااا توروخدا

ای باااباااا .اه.... فیلمه ها... مدل زندگی اوناام با اونایی ک رو یسری‌چیزا حساسن فرق میکنه.... یهو میرید تو چ حرفا و فازایی.   

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

لوندی هاش و عشوه هاش مثه زنای خانه دار نبود

و همچنین تیپش 

نمیدونم چرااا مثلاا میخاست فیلم بگه زنایی ک تو اون وضعیت هستن اینجور از اونور بوم میفتن یا چییی؟؟چیپن.؟یا بی کلاسن؟یا خدای نکرده...

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
ای باااباااا .اه.... فیلمه ها... مدل زندگی اوناام با اونایی ک رو یسری‌چیزا حساسن فرق میکنه.... یهو م ...

آخه فیلم باید یه محتوایی داشته باشه یا نه؟ ببخشیدا ولی بنظر من اینا با این فیلمای آبکی به درک و شعور مخاطبشون توهین میکنن

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
آخه فیلم باید یه محتوایی داشته باشه یا نه؟ ببخشیدا ولی بنظر من اینا با این فیلمای آبکی به درک و شعور ...

ببین من از فیلمش دفاع نمیکنم. اما دقت میکردید میدیدید ک میخواست اقازادگیو فسادو ناکارامدی اونایی توکارنو نشون بده...حالا ب صورت طنز...خیلی ازفیلما طنز دنیاهییچی ندارن فقط مزخرف میگن ک مردم بخندن باکلمات ب ششششدت سخییف...اونارم هرکی دوس داره میبینه ..طنزاام باهم فرق میکنه...اما اون چیزی ک من گفتم سرمحتوای فیلم نبود سراین بود که اون مدل لباس گریم هررچی‌ فییلمه توسینماام اینچیزا هست دیگه..😍دیگه این لااقل بایدجا افتاده باشه تو جامعه.