2777
2789
شورت سیاه بیشتر طرفدارداره😂😂😂😂

پس چرا میگن قرمز همیشه😂😂

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا میگن قرمز همیشه😂😂

شما جفتشو بپوش امتحان کن😂😂رنگ قرمز واسه مراسم گاو بازی خوبه گاوه وحشی میشه میزنه طرفو سوراخ میکنه 😂😂😂

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

بعضی شب ها پوشیدن لباس تور برا خواب.‌ پوشیدن لباسهای رنگ روشن جذب و کوتاه. مرتب و آراسته بودن. موهای شانه کرده. آرایش کم.

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
شما جفتشو بپوش امتحان کن😂😂رنگ قرمز واسه مراسم گاو بازی خوبه گاوه وحشی میشه میزنه طرفو سوراخ میکنه ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من دختر با ادبی هستم. اما سر ملیتم با هیچکس شوخی ندارم.پس احترام کورد و نگه دار ❤️
شما جفتشو بپوش امتحان کن😂😂رنگ قرمز واسه مراسم گاو بازی خوبه گاوه وحشی میشه میزنه طرفو سوراخ میکنه ...

کاربرد مشکیم بگو لطفا😂

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

ناز نازی شووووو.آرم حرف بزن.گاهی چشمک بزن بهش وسط مهمونی.موقع رابطه یه ادکلن خاص استفاده کن،که تو حالت عادی اونو نمیزنی.ولی گاهی که میری مهمونی همونو بزن.کاری کن بفهمه اونو زدی.دیگه کلا دنبالته.باهاش راحت باش.شوخی کن.قهرای الکی کن و بهش تقلب برسون که چه جوری آشتی میکنی.مثلا با بوس.چه میدونم والا😂😂😂😂انقد که ما دنبال کسب دل آقاهامون هستیم،اوناهم همینقدر رلکس.اصصصصصصلا واسشون مهم نیست ما رو چه جوری جذب خودشون کنن.فکر کنم اینم یه برگ برنده باشه.چون ما سیاستی عمل میکنیم اونارو مطیع خودمون میکنیم😉

به تاپیک جهازم سر بزنین خواااااهشاااا.امیدوارم بتونیم واسه یه کار خوب هم،چشم و هم چشمی کنیم.
کاربرد مشکیم بگو لطفا😂

مشکی رنگ عشقه  بیخود شعرشو  نخوندن خیلی ریز به این نکته اشاره کردن 😂

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
مشکی رنگ عشقه  بیخود نخوندنش خیلی ریز به این نکته اشاره کردن 😂

ا من یه چیز دیگه فک میکردم😂

ا من یه چیز دیگه فک میکردم😂

چی مثلا