2777
2789
عنوان

چشمک های پسر خالم رو مخمه.

| مشاهده متن کامل بحث + 3170 بازدید | 49 پست
تو تاپیکامو خوندی. مشکلات شوهرم خیلی زیادن خیلی

باشه

درستش کن 

نمیشه

ن ک عقب بکشی و لج اونم دربیاری

من یکی از موکلام وضعش از شما بدتر بود 

همین بهش گفتم ک برای زندگیت بجنگ

الان شوهرش هر روز دستش میبوسه میگه ممنون ک نجاتم میدی

رتبه برتر آزمون وکالت
باشه درستش کن  نمیشه ن ک عقب بکشی و لج اونم دربیاری من یکی از موکلام وضعش از شما بدتر بود&n ...

اون فقط میخاد برگردم انتقام ازم بگیره

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گردن خدا ننداز...آیه داریم گفته هرجا میبینی فقط گناهه و تو داری آلوده میشی ...هجرت کن!! یعنی از اونجا برو یا خودتو تغییر بده....بهترین کار همونه که گفتم تو تاپیک دیگه ات چند دقیقه پیش...امیدوارم بخونی

گردن خدا ننداز...آیه داریم گفته هرجا میبینی فقط گناهه و تو داری آلوده میشی ...هجرت کن!! یعنی از اونج ...

خوندم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم