2777
2789

مادرشوهرم عاشق برادرشوهر کوچیکمه...

کلی هم قراره ارث برسه به مادرشوهرم..در حد چن میلیارد..

اونوقت میدونم میده به برادرشوهرم خیلیشوو..

و اینکه قراره کلی تبعیض قایل شن.

کامل میشناسمشون..

میدونم این حس در درجه اول خودمو اذیت میکنه..ازتون میخوام باهام حرف بزنین...چون این افکار روح خودمو  اذیت میکنه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال خودش ه      اختیارش رو داره

بهترهه به دست پدر یا مادر چشم نداشته باشیم     و  ذهن مون رو از این چیزهای مزخرف خالی کنیم       (این نظر من ه)

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

غیر از ارث انقد از جاری بد خوندم تو نی نی سایت منی که یسره ب برادرشوهرم میگفتم بابا زن بگیر پیرشدی الان میترسم ازدواج کنه 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

بی خیال مال دنیا ولش کن .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

زندگی خودتو بکن چرا رو پول بقیه حساب باز کردی که اینجوری آشفته بشی؟ حالا بعدا پولی به ارث رسید که خیلی خوبه نرسید هم فکر کن همچین پولی در کار نبوده این همه ادم دارن زندگیشونو میکنن و متکی به هیچکس نیستن