2777
2789
فولیکولم رو باید با چی بفهمم چند شده؟با آزمایش یا سونو

سونوگرافی ، بمن گفت روز یازدهمت برو سونو ، منم گفتم برم میگن حالا مونده تا تخمک آزاد بشه چون دوره هام بیشتر از ۳۰ روز بود ، رفتم گفت امشب آزاد میشه تعجب کردم ، واسه دختر اقدام کرده بودم برنامم بهم خورد

متاهل هستم
پس چجوری باردار شدین؟؟

باردار نیستم

تیکر زدم. ک واقعی بشه اما خدا راضی نبود

ان شاالله تصمیم گرفتم سال ۹۹ دوباره اقدام کنم اگه نشد برم لاپراسکوپی ببینم چی میشه

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونو روز تخمک گذاری. روز 11 تا 14 دوره تقریبا

من کیت تخمک گذاری که میذارم تقریبا روز ۱۴ قاعدگی مثبت میشه وقتی به دکترم گفتم تعجب کرد گفت پس امیدی هست اخه من تنبلی تخمدان دارم فولیکول ربطی به کیت داره؟

من کیت تخمک گذاری که میذارم تقریبا روز ۱۴ قاعدگی مثبت میشه وقتی به دکترم گفتم تعجب کرد گفت پس امیدی ...

آره اگه تخمک گزاری نشه کیت مثبت نمیشه ، کلا یه سونوگرافی چکاپ برو ، هرچی زودتر بری به نفع خودته ، من قصد بارداری نداشتم چکاپ رفتم گفت تنبلی داری لتروزول داد ماه بعد گفتم ببینم حامله میشم یا نه که گرفت !

متاهل هستم
من کیت تخمک گذاری که میذارم تقریبا روز ۱۴ قاعدگی مثبت میشه وقتی به دکترم گفتم تعجب کرد گفت پس امیدی ...

دوره ات چند روزه است اگه 27 یا 28 روزه باشی نرماله. سایز فولی که 19 باشه یا 25 روی کیت تاثیر نداره هر موقع نزدیک آزاد شدن تخمک باهر سایزی باشه کیت مثبت میشه 

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
شما چجوری باردار شدین؟

من اوف این قصه سر دارز دارد ...

س دوره لتروزول و اچ سی جی ....

۴ دوره کلومیفن با سینال اف 

۴ رومین دوره بود ک فک کنم کلومیفن و ۶ سینال و ۴ اچ ام جی و ۲ اچ سی جی زدم ....ک حامله شدم ...البته قبل از اینا لطف و کرم پروردگار بوده

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
انشالله سالم بیاد تو بغلت گلم.تو هم برام دعا کن کارم به کاشت و این کوفت و زهرمارا نکشه طبیعی باردار ...

آمین ان شاءالله چشم رو هم بزاری ماه به سر نشده حامله هستی

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕