2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 28 پست

والا چی بگم من که مشاور نیستم 

برو پیش مشاور یا زنگ بزن ۱۴۸۰ رایگانه 

ببین چی روش جواب میده. محبت. دعوا. مقابله به مثل. نادیده گرفتن 

خودت کتاب بگیر بخون اصلا اومد بهش محل نده یا فیلم بگیر ببین. البته اینا همه راهکارای کوتاه مدته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مث شوهر من،،هر روز حتما میره یه سر،،وقتیم.میگم بهش هر دفعههه یه بهونه میاره برای رفتنش و.میگه نرفتم مهمونی و بشینم که،،کار داشتم نیم ساعت رفتم کارموانجام بدم... اگه بچه نداری فک کنم بچه دار ک.بشی احساس مسوولیتش بیشتر میشه

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
مث شوهر من،،هر روز حتما میره یه سر،،وقتیم.میگم بهش هر دفعههه یه بهونه میاره برای رفتنش و.میگه نرفتم ...

اره همین بدتر اعصابمو خورد میکنه میگه ی سر رفتم کار داشتم در حالیکه ۳ ۴ ساعت اونجا بوده

شوهرمنم همین جوری ولی دیرنمیادچون محل کارش به خونه مامانش نزدیک میره هرشب ۸تعطیل میکنه میره ۹به بعدمیادهرشب منم همش ناراحتم آخه هرشب آدم اعصابش خوردمیشه تازه دوهفته یبارمیرم خونه مامانم میگه زیادزودبه زودنرومنم میگم معلوم که کی زودبه زودمیره 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
اره همین بدتر اعصابمو خورد میکنه میگه ی سر رفتم کار داشتم در حالیکه ۳ ۴ ساعت اونجا بوده

بیخیالش باش حساس تر بشی بدتر میکنه تجربه کردم ک میگم،،،اصن به روی خودت نیار ک رفته،،بالاخره خسته میشه و میفته رو روال زندگیتون

واا

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
شوهرمنم همین جوری ولی دیرنمیادچون محل کارش به خونه مامانش نزدیک میره هرشب ۸تعطیل میکنه میره ۹به بعدم ...

منم همینطور نهایتش هفته ای ی بار میرم میگه تو ک هر روز خونه مادرتی

منم همینطور نهایتش هفته ای ی بار میرم میگه تو ک هر روز خونه مادرتی

من که ۵سال اززندگیمون میگذره نمیشه درستش کردولی پارسال محل کارش دوربودجمعه هامیرفتی امسال هرروز

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
من که ۵سال اززندگیمون میگذره نمیشه درستش کردولی پارسال محل کارش دوربودجمعه هامیرفتی امسال هرروز

خدا صبرت بده خواهر من ک دوماهه درگیرشم دارم دیؤنه میشم