2777
2789
خریدچی😍

زمستون و پائیز دیروز رفتیم نرسیدم چیزی بگیرم امروز بریم بخرم خیلی سرده بامانتو قندیل میبندم😂

فلک تيرم نزن بالم شكسته/غباري بي كسي برمن نشسته/درخت باغ تو سبزه هميشه/خراشيدي دلم رامثل شيشه/رفيقان قدريگديگربدونيد اجل سنگست وادم مثل شيشه
زمستون و پائیز دیروز رفتیم نرسیدم چیزی بگیرم امروز بریم بخرم خیلی سرده بامانتو قندیل میبندم😂

عه عزیزم الان که اوج گرونیه تابستون کاش میخریدی 

خودمم هرسال مجبور میشم توگرونی برم بعد چندماه میبینم۵۰درصد آف میزنن دیوونه میشم😂

دوست عزیزم ریپلای کن نظرت هرچی باشه محترمه😄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه عزیزم الان که اوج گرونیه تابستون کاش میخریدی  خودمم هرسال مجبور میشم توگرونی برم بعد چندماه ...

اتفاقا خودمم دوس دارم وقتی تابستونه برم ازهرچی چن تا بخرم توارزونی ولی اینجا نیس یاشایدم هست من نمیدونم تاحالاندیدم اصلا

همیشه همینم من توم عین منی😂

فلک تيرم نزن بالم شكسته/غباري بي كسي برمن نشسته/درخت باغ تو سبزه هميشه/خراشيدي دلم رامثل شيشه/رفيقان قدريگديگربدونيد اجل سنگست وادم مثل شيشه

حالم خیلی بده چون تا دیروز بهم میگفتند بچم پسره امروز رفتم سونو گفت دختره .میدونم حالا همه میاید میگید یعنی چی این چه حرفیه .چرا اینو میگی و هزار حرف دیگه بهم میزنید ولی واقعا امادگی داشتن یه دختر را ندارم .نه خودم نه سوهرم از صبح تا الان هر دومون داغونه روانمون 

خدایا خیلی دوستت و دوستش دارم .
اتفاقا خودمم دوس دارم وقتی تابستونه برم ازهرچی چن تا بخرم توارزونی ولی اینجا نیس یاشایدم هست من نمید ...

😄😄😄😄😄😄من یه بارونی خریدم۱۵۰تومن چندماه بعد زده بودن۳۰تومن سووووختم

دوست عزیزم ریپلای کن نظرت هرچی باشه محترمه😄