2777
2789
آره حتما میگم،ان بی یه چیز همیشگیه ؟ یعنی سونوگرافی هرموقع بخواد می‌تونه چک کنه یا اینکه مث ان تی می ...

ن هست 

بپرس بگو سری قبل نگفتید الان بی زحمت ی نگاه کنید

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن هست  بپرس بگو سری قبل نگفتید الان بی زحمت ی نگاه کنید

خب پس حله بهش میگم حتما 

خخخ الآنم توهم کیسه آب دارم 🤕🤕🙈

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
من دیرور ان تی رفتم همه چی رو نوشت و جنسیت رو هم گفت بهم ان بی هم نوشته که دیده شده طول سرویکس و ج ...

احتمالا تو برگه نسخه ات دکترت خواسته همه چی رو چک کنه

من جنسیت دکتر مقصر نبود چون نشونم داد پاهاشو چسبونده بود بهم بازنمیکرد 

ولی ان بی و طول سرویکس رو نگفته

من دیرور ان تی رفتم همه چی رو نوشت و جنسیت رو هم گفت بهم ان بی هم نوشته که دیده شده طول سرویکس و ج ...

چند هفته رفتی؟ من ۱۲ هفته و۵ روز رفتم

احتمالا تو برگه نسخه ات دکترت خواسته همه چی رو چک کنه من جنسیت دکتر مقصر نبود چون نشونم داد پاهاشو ...

نه والا براب منم فقط نوشته ان تی تو نسخه..دیگه اون کامل انجام داد و گفت همه چی رو..برای جنسیت هم خودم پرسیدم سری اول بچه خوب واینیساد گفت برو یه ربع دیگه بیا که بعد یه ربع رفتم نشون داد و قطعی نوشت دختر

چند هفته رفتی؟ من ۱۲ هفته و۵ روز رفتم

به حساب خودم ۱۲ هفته و ۴ روز ولی سونو ۱۳ هفته زد که فکر کنم درسته ..چون من پریودم همیشه چند روز قبلش لک دارم خودم اونو حساب نمی کردم.ولی سونو دقیق طبق روزیه که لک بینیم و بعدش پزیودم شروع شد بود

نه والا براب منم فقط نوشته ان تی تو نسخه..دیگه اون کامل انجام داد و گفت همه چی رو..برای جنسیت هم خود ...

پس این دیگه شانس من بوده به خدا اینقد حساسم همیشه کارام گیر داره 

به حساب خودم ۱۲ هفته و ۴ روز ولی سونو ۱۳ هفته زد که فکر کنم درسته ..چون من پریودم همیشه چند روز قبلش ...

خدا حفظش کنه عزیزم 😘😘😘

حالا من ۱۶ هفته دوباره بخاطر طول سرویکس دکترم سونو نوشته

اون موقع ان بی رو هم میپرسم