2777
2789
عنوان

درد سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 42 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فهمیدم جریان چیه،توی تاپیک های قبلیت بودم امیدوار بودم تصمیم درست بگیری ولی انگار نگرفتی 😔😔کاش خدا اون بچه رو تو دل من گذاشته بود 

متاسفم واقعا

میخواهم بهترین باشم 🙌
وا هفته ۵ خیلی زوده حداقلش تا۹ باید وایسی یعنی چی چه دکتر کم عقلی

تاپیک قبلی این خانم رو ببین چون یه بچه نه ماهه داره و باردار شده از قبل فکر سقطش بود😞😞تشکیل نشدن قلب بهانس

میخواهم بهترین باشم 🙌
تاپیک قبلی این خانم رو ببین چون یه بچه نه ماهه داره و باردار شده از قبل فکر سقطش بود😞😞تشکیل نشدن ق ...

وا اخه مگ الکیه خداخواسته دیگ 😔

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥
وا اخه مگ الکیه خداخواسته دیگ 😔

الکی شده دیگه،دیروز نزدیک سه تا تاپیک سقط عمد دیدم کلی با خدا به درگیری خوردم😒😒نزدیکه که باهاش قهر کنم،دلمو شکوند

میخواهم بهترین باشم 🙌
الکی شده دیگه،دیروز نزدیک سه تا تاپیک سقط عمد دیدم کلی با خدا به درگیری خوردم😒😒نزدیکه که باهاش قهر ...

خدا چه کنه ادماش.. چی بگم شایط شرایط هاشون بده خب

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥
وا😐😐هفته ۵ انتظار قلب داری؟ سقط کنی؟ زده به سرت؟

من خودم میخوام سقط کنم الان شرایط نگه داشتنش رو ندارم چک کردم که اگه قلب تشکیل نشده بندازم اگه تشکیل شده بود سقط نمی کردم من یه دختر هشت ماهه دارم نمیتونم یکی دیگه بیارم

2790
2778
2791
2779
2792