2777
2789
عنوان

داستان ندا😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 48 پست
میشه یه خلاصشو برام بگی آخرش باکی ازدواج میکنه ومامانش پیدامیشه یانه.....کلا یه خلاصه برام بگولطفا.. ...

آخرش باامیر که کارمندبانکه ازدواج میکنه وبچه دارمیشه اسمشومیذاره ابوالفضل مرتضی هم خودکشی میکنه  مامانشم پیدانمیشه 

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من كاملا باور دارم چون اينا قشنگ انگار قصه من بود برايه همچيش راس بود

حرف دلمو گفتی چون یجورایی تجریش کردم خوب غرق داستان شدم

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂

به نظرم که دروغ بود آخه کدوم مرد قبول میکنه تو خواستگاری دختره بگه عاشق یکی دیگه ام اینم بگه به منم فرصت بده بعد دوست پسر زنت براش خودکشی کنه تو بدونی زنت براش غش کنه عزاداری کنه باز تو درک کنی اصلا برام قابل باور نبود

منم از دیشب تو فکرشم مثل قضیه عشق من بود ک بهم نرسیدیم😔😔همش مرتضی با عشق سابق خودم مقایسه میکنم ک میگم اگ اونم کارهای ک اون کرد الان باهم بودیم بعد چهارسال ازهم جداشیم

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
به نظرم که دروغ بود آخه کدوم مرد قبول میکنه تو خواستگاری دختره بگه عاشق یکی دیگه ام اینم بگه به منم ...

این قسمتش برای منم غیرقابل باوربود ازمردای ایرانی چنین چیزی برنمیاد!😑 به نظرم کلاامیرروخیلی بزرگ جلوه داده بود اما واقعا دلم واسه مرتضی سوخت

ولی اگه واقعیت داره خیلی دلم میخواد بدونم الان فراموشش کرده یانه از پدرش خیلی بدم امد  پول چ ...

چرا مرتضی گوشیش خاموش کرد الانم ک میگید خودکشی کرد؟

ندا چیکار کرد

چرا ترکید من نصفه هاش بودم😭

چرا مرتضی گوشیش خاموش کرد الانم ک میگید خودکشی کرد؟ ندا چیکار کرد چرا ترکید من نصفه هاش بودم😭

مثلا میخواست باندارابطه شوقطع کنه ودوتایی هموفراموش کنن اماتواون مدت نداهمش دکتروبیمارستان بودوتب داشت بعدش ندامیره اون سیم کارتومیشکنه وتصمیم میگیره مرتضی رو واسه همیشه فراموش کنه ! تااینکه تومراسم فاتحه خواهربهار مرتضی رومیبینه اونجا مرتضی بهش میگه ابجی 😕 اما دوباره بامرتضی جنگش میشه ومیگه چرابی خبررفتی وگوشیتوخاموش کردی اونم میگه بایدمنوفراموش کنی وازاینجورحرفا . درنهایت بعدازچندماه ندابه یکی ازخواستگاراش به اسم ونیز فرصت میده تاکمی باهم اشنابشن علی رغم اینکه هنوزم مرتضی روفراموش نکرده اما خب دنبال یه جورپناه میگشته😕😭 دراخرهم زن امیر میشه (امیرکارمندبانک بوده ) و درابان 92 درست یه سال بعدعروسیش باامیرمیشنوه که مرتضی خودکشی کرده واسش😭😭