2777
2789
عنوان

رنگ موی سه صفر

80004 بازدید | 44 پست

خانومی ها سلام 😍

موهای من در حال حاضر قهوه ای روشن هست (نسکافه ای شماره ۸ هست)

میخوام موهامو بلوند کنم ولی نمیخوام از دکلره استفاده کنم چون آرایشگاه نمیرم همیشه خودم میرنگم از طرفیم میگن دکلره به مو آسیب میزنه و ...

شنیدم یه رنگ مویی هست اسمش رنگ موی سه صفر هستش که مثل دکلره عمل میکنه ولی بی ضرره

حالا منم میخوام اول موهامو با سه صفر بی رنگ کنم بعد رنگ بلوند بزارم.

میخوام اگه تجربه ای در مورد رنگ سه صفر دارین بهم بگین. کلا هر نکته ای که میدونین مهمه بهم بگین

ممنونتون میشم قشنگا😍🌾

راستی میخوام موهامو این رنگی کنم یا حداقل نزدیک به این 👇😢😍

قوی باششش   

🙂والا زیاد سه صفر اونجوری در نمیاد قهوه ای مانند میشه 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اطلاع نمیخاد که رنگ سه صفرو بزار حدود 50 دیقه ولی مثل دکلره در نمیاد چون زیرش خودت رنگ داری از دکوکرم استفاده کن هیچ اسیبی نمیزنه ب موهات

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔

سلام عزیزم ...با سه صفر نمیتونی پایه ۱۰ برسونی که این رنگ رو در بیاری ...این رنگ ساژش وانیلیه خیلی روشنه ... با دکو کرم اول رنگ رو پاک  از روی موهات بعد ... فکر نمیکنم با سه صفر بتونی

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰