2777
2789
عنوان

ننه سایت من_طنز

| مشاهده متن کامل بحث + 9060 بازدید | 355 پست

بیاید بگید برای تولد تون از شوشو چی کادو گرفتید ؟ اخرین کادو رو بگید..........

........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من یه خرس یه کارت خوشگل یه جعبه شکلات ویه انگشتر

من یه جفت گوشواره

من یه سرویس طلا

من دوتا نیم ست

من پرادو

من لگسوس

من هواپیمای یه موتور

چقدر صدای آمدنِ پاییز شبیه صدای قدم های تو بود ملتهب، مرموز، دوست داشتنی...                                                                          چقدر هوای پاییز شبیه دست های توست نه گرم، نه سرد، همیشه بلاتکلیف...                                                                                چقدر صدای خش خش برگ ها شبیه صدای قلب من است که خواست، افتاد، شکست...                                                                         چقدر این پیاده روها پر از آرزوهای من است نارنجیِ یکدست، پُر از آدم های دست در دست،مست...چقدر پاییز شبیه دلتنگی ست شبیه کسی که بود اما رفت کسی که دیگر نیست(:
....مامانا شما چطوری میفهمین نی نی هاتون پی پی کردن؟؟؟؟ عزیزم من از نگاه دخترم میفهمم چند ت ...

این عالییییی بود 🤣🤣🤣🤣😀😀

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها نی نی دوستم

....... سلام بچه ها نی نی دوستم یه باطری ساعت قورت داده اطلاعاتی دارید؟ نگرانیم همه

انشاا... که چیزی نمیشه عزیزم ببخش من اطلاعاتی ندارم

ببرید اورزانسسسسسسسسسسسس

زود زنگ بزنید 115

باتری چند ولت

وایی معدشو سوراخ میکنه باتری توی معده باز میشه مواد رادیو اکتیو داره کشنده اسسسسسسسسس زود ببرید بیمارستان شکمشو بشکافن باتریو دربیارن زوددددددددددد

عزیزم بگو زود ببرن خارج از کشور اونجا پیشرفته تر هست ومیتونن از مرگ نجاتش بدن

واییییییییییی نه باتری توی روده گیر میکنه زنگ میزنه و عفونت زود برسونیدش بیمارستان

دوست جونا زنگ زدم به دوستم گفتم بی چاره وقتی فهمید غش کرد اورانس اومد بردش گریهههههههه

اتفاقا اونی که رودش سوراخ شد مادرشم غش کرد رفت تو کما عوارض باتریه

بی خبر نزاریااا حتما بیای بگی

وایی بچه ها چرا الکی جو میدید من دخملم باتری خورد رفتیم دکتر گفت سیب زمینی پخته بهش بدید و دو روز پی پی شو چک کنید دفع میشه

بچه ها گریهههههههههههه دوستم مرد وقتی بهش گفتم بچت میمیره ولی بچه بالا اورد باتری هم همراهش اومد بیرون
چقدر صدای آمدنِ پاییز شبیه صدای قدم های تو بود ملتهب، مرموز، دوست داشتنی...                                                                          چقدر هوای پاییز شبیه دست های توست نه گرم، نه سرد، همیشه بلاتکلیف...                                                                                چقدر صدای خش خش برگ ها شبیه صدای قلب من است که خواست، افتاد، شکست...                                                                         چقدر این پیاده روها پر از آرزوهای من است نارنجیِ یکدست، پُر از آدم های دست در دست،مست...چقدر پاییز شبیه دلتنگی ست شبیه کسی که بود اما رفت کسی که دیگر نیست(:
اره بيابكنش توكيسه مشكي ببرش

آدرس بده بیام گی جرات میکنخ برادرزاده من رو اذیت کنه😬

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مثلا

یچه ها کمک کنید. بچه ها دعام کنید. خیلی دلم گرفته

1 عزیزمممممممممممممم چرا؟

2 چی شده دلت گرفته؟ بگو شاید بتونیم ارومت کنیم

3 با کسی دعوات شده؟

4 خدا کمکت کنه مشکلت حل شه

صاحب تاپیک نمیتونم بگم چی شده فقط دعا کنید

5 اگه میدونستیم شاید میتونستیم کمکت کنیم

صاحب تاپیک اه اینحا هم دست از فضولی بر نمیدارید؟ همش دوست دارید تو زندگی دیگران کنجکاوی کنید؟

6 واااااااااااااااااا خوب خودت تاپیک زدی

7 خوب نمیخواستی جواب بدی چرا تاپیک زدی؟

صاحب تاپیک اعصاب ندارمااااااااااااااااااااااااااا. همش میخواید از ادم سوال کنید به شما چه جرا دلم گرفته . یه مشت خاله زنکید شماها

8 خدا شفات بده خودت میگی کمک کنید بعد میگید فضولید؟

صاحب تاپیک وااااااااای چقدر فضوللللللللللللل. به شما چه من چه مشکلی دارم.

یه غذا بگید که زود حاضر بشه وقت ندارم شوشو تا یه ربع دیگه میرسه

کوکو سبزی

قورمه سبزی

چلو گوشت

پلو میگو

لازانیا

پیتزا

ابگوشت

................زنگ بزن از بیرون غذا بیارن 400تا لایک

ماکارونی

حلیم

بچه ها بیاین عکس خودمونو بذاریم ببینیم

موافقم اول خودت بذار

نه من دیشب گذاشتم

مامی خوشحال تو بیا بذار

وااااااااااااااااااااای من مامی خوشحالو دیدم عین عروسکه

اخ جون عکس بازی

بچه ها ناز نکنین دیگه بذارین میخوایم بریم بخوابیم(حالا تا 4 ساعت دیگه هم بشینین میبینین طرف نرفته بخوابه هنوز)

باشه خودم میذارم زود ببینین بپاکم

ا ثانیه بعد......

دیدین برداشتم

واااااا برا خودت گذاشتی من که ندیدم یه بار دیگه بذار

امشب خیلی زود برداشتی عزیزم ولی من دیشب دیدمت با اجازت سیوم کردم نشون دوستام بدم

هییییییی وای من نه پاک کن عزیزم من راضی نیستم کسی عکسمو سیو کنه

مامی خوشحال جان اون یه دونه بچت فقط یه بار دیگه بذار خیلی تعریفتو شنیدم تو سایت

تو را به قران فقط یه بار دیگه

نه دیگه بچه ها امشب بسه فردا شب دوباره میذارم

خوب تو که یه بار گذاشتی چه فرقی داره یه بار دیگه هم بذاری

باشه یه بار دیگه هم واسه شماها ولی اخرین باره ها گفته باشم
یکی تاپیک میزنه بچه ها خونه جاریمم دسشوییم گرفته چکار کنم مامان پارسا شومبول طلا: عزیزم خودت و ن ...

فقط لواشک ها😁😁

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

مادر شوهرم خوبه اما

بچه ها مادر شوهر خیلی خوبی دارم اما از بس تو نی نی سایت از مادر شوشوها بد میگن راستش حس میکنم یه روز ازش خواهم خورد چه کار کنم دستش رو شه؟؟

واااا عزیزم جک میگی ؟؟؟

بدو تایپیک رو بترکون تا گزارش ندادن

میشه بگی خوبه بعنی چی؟؟

راست میگه بگو از کجا فهمیدی خوبه؟؟

.... هر وقت میاد خونمون کارای خونمو میکنه! بهم میگه برو بیرون گردش کن من نی نی ت رو میگیرم ! حتی میگه برو راحت تو نی نی سایتت خوش باش و من کاراتو میکنم! وقتی ناراحتم اونم غصش میگیره! تولدام برام همیشه طلا میخره همه جا میگه جای دختر نداشتشم ! اصلا دوست ندارم منو جای خواهر شوشوهای نداشتم حساب کنه!حتی شبای جمعه دخترمو پیش خودش نگه میداره تا ما راحت باشیمبچه ها تورو خدا راهکار بدبن اصلا دوست ندارم به ننه سایت خیانت کنم !!!

عجب مارموزیه !!!!!!!

این که تابلوه بدجنسه ! حتما رو دخترت داره کار میکنه

عزیزمن اشتباه میکنی دخترت رو پیشش میزاری لابد حمومشم میکنه

.... اره اتفاقا هر دفه حمومش میکنه

برو خانوم که بچه از دستت رفت دو روز دیگه یک جا حالت رو جا میاره ! میدونی چطوری؟ دخترت رو وابسته خودش میکنه تا وقتی شوهرت رو پر کرد تا طلاقت بده حق حضانت رو راحت به پسرش بدن و اونجاست که نی نی گولوت هی عزیز عزیز میکنه و تو میمونی و یه دنیا حسرت از حماقت گذشتت ( دیدم که میگما)

دوستان چرا داستان میسازین ! مامی شوشوی منم ماهه ! تاحالا جز خوبی ازش ندیدم !

ننه شوشوی من هم مثل مال توه جز گزینه شب جمعه !

من گزارش دادم امیدوارم عمو زاهد پیگیر شه

خانومی تو با این کارت به ارزشها و عقاید تمام ننه سایتی ها توهین کردی امیدوارم خودت زودتر متوجه اشتباهت بشی

مطمئنی توهم نزدی؟؟ رابطت با همسرت خوبه؟؟ ببخشید منظورم تو س ک س

من تا عکس خودتو همسرت و مادر شوهرت نبینم نمیتونم قضاوت کنم

از الان حق طلاق و حضانت رو بگیر! مهریه ت رو هم بزار اجرا!

جاری نداری؟؟؟ اگه داری با اونا چطوره

..... ٢ تا جاری دارم که انگلیسن! نه با اونا مثل من مچ نیست ولی بازم براشون کم نذاشته اما خوب دورن ! عکس بجه هاشونو میبینه و هی گریه میکنه

بنظر من مامان شوشوت پخمه است !

خانومی مامان شوشوت نمیدونه چقدر داره فرصتای خوبی رو برای چزوندنت از دست میده کاش شماره مامان شوشومو بهش میدادی درس بگیره ازش

حتما جفتتون برین مشاوره

وااای چه جاریای باکلاسی میشه بگی چجوری مهاجرت کردن اخه منو همسری مشغول کارای مهاجرت به انگلیسیم

اره منم کنجکاوم بیشتر در مورد جاریات بدونم کاش بیان نی نی سایت

لدفن فقط متاهل ها بیان سوال دارم !!!

بچه ه ا ببخشید مجبور شدم تاپیک بزنم من 2 روز دیگه زایمانمه شوهرم دست از سرم ور نمیداره به نظرتون بچه مون براش ضرر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ج1 چ شوهری داری

ج2

ج3 وا خدا به دور خوب دندون به جیگر بگیرید

ج 4 چقد بی حیا هستید واقعا که اون بچه الان متوجه میشه این کارا رو فردا که زبون باز کرد بهتون میگممممممممم!!!

ج5 وای عزیزم چقد سوسولی ما تا دقیقه اخررررررر با هم س ک س داشتیم دیگه اخرین بارششش 2 ثانیه قبل از تولده بچه مون بود

ج6 وای خدا شوهرمو ذلیل کنه که اینقد سرده خدا مرگششششششششش بده گریهههههههههههه

ج7 خواهر بسیجی : از این خبرا خوشحال میشم ظهور نزدیک است !!!! اخره زمان یعنی همین!!

ج8 جونی جونم: خواهر بسیجی این حرفا چیه خدا شفات بده الهیییی

ج9 وای خوش به حالتون چ رمانتیک

ج 10 وای عزیزم بچه ت پسره یا دختر اخی به سلامتی و دل خوش ایشالا دومادش کنی اسپند براش دود کن عزیزممممممممممممم

ج11 واقعا که خدا به کیا بچه میده !!

ج12 سیبیل قشنگ : عزیزم این بود ارمان های امام راحل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ج13 جنی سوسول : وای عزیزم من مجردم ولی خیلی به این چیزا علاقه دارم یه کم توضیح میدی؟؟؟؟؟/

ج14 اقای زاهد کجاس نا ببینه نی نی سایت به کجا کشیده شده برات متاسفم گزارش زدم برات !!

ج15 عزیزم میشه عکس بزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ج16 بچه ها فک کنم مرد بود الانم داره با جواتون خودشو ارضا میکنه بدبخت بیچاره !!

ج 17 دختر روانشناس : از شوهرت متنفرم متنفرم متنفرمممممممممممممممممممممممممم
ج 18 عزیزم همین الان برید روانشناسسسسسسسسسس فوری فوریییییی

خدا شوهرمووو بکشه که سالی یه بارم طرف من نمیادددددددددددددددددددددد من چقد بدبختمممممممممممم خدا :((( دلم خون شد با این تاپیک من برات گزارش میزنمممممممممممممممممممممممممم

مثلا.....................

بچه ها موهاتونو با چه شامپویی می شورید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راهنمای های ننه سایت

من لورال پاریس اصل اصل

من هد اند شولدر اصل اصل

من نیوا اصل اصل

.

.

من گارنییر اصل اصل

.

.

بچه ها یعنی هیچکس شامپو ایرانی استفاده نمیکنه من راجع به گلرنگ سوال داشتم

.

.

متاسفم عزیزم نمی تونم کمکت کنم

.

.

وااااااااااااااااااااااا

بجه ها شما از کی با نی نی هاتون زبان دوم کار کردید
) من که از همون روز اول که به دنیا اومد بهش کفتم hi sweeti. فکر میکنم اولین جیزی هم که کفت hi بود
)اِوا از کی یعنی جی؟ با بجه فقط باید به زبان انکلیسی و فرانسوی حرف زد، زبان مادری رو که خودشون یاد میکیرن، متاسفانه اکثر بدر و مادرا نمی )دونن با فارسی صحبت کردن جه خیانتی در حق بجشون میکنن
)والا بسر من که تا دو سالکیش به زبان فارسی و انکلیسی جواب میداد الان که سه سالش شده نمیدونم باهاش آلمانی حرف بزنم یا فرانسوی
) بکیج های با ما ویژه یادکیری زبان فارسی و انکلیسی، با ٧٠ درصد تخفیف
) ای بابا، اخه این بجه ها کناه دارن، کیج میشن خوب، جه ادمایی بیدا میشن
) خانم محترم شما مثل اینکه هنو تو باغ نیستیا، بجه باید همیشه update باشه، ببین ما با کیا شدیم ٧٢ میلیون( یعنی عاشق این جمله ام که راه بی ره از خودشون جا میزارن)
) hi every body, my babay is so clever, she can learn each language very easy
) دخملی من قربون اون هوشش بره مامانش، اصلا وقتی باهاش فارسی حرف میزنم حال نمیکنه، اما وقتی به یه زبونه دیکه بهش میکم عشقم ، خودشو میکشه از بس حرف میزنه
) صاحب تابیک، کوشی، آی لجم میکیره تابیک میزنن بعدش کم و کور میشن
) خانه مادر و کودک، کودک فارسی زبان بیاوری native speaker تحویل بکیرید
صاحب تابیک) خوب آخه من منظورم از زبان دوم کویش محلیمون بود، نمیدونست تا این حد عقبم
) بجه ها من یه دختر عمو دارم میکه با بجه باید بعد از سه سالکی زبان دوم کار کدر، یعنی اول زبان مادریش بعد زبان دیکه، البته خودش دکتر که میکها
) کل بکیرن اون مدرک دختر عموتو همجنین در دانشکاهی که به دختر عموت مدرک دکتری داد، عقب افتاده های بی فرهنک
) بجه ها بسه دیکه، خیلی زشته، جرا به هم احترام نمیزارید
) تو ساکت، تو از اون قبلیه بدتر، ای خدا منو جرا تو ایران به دنیا اوردی

عزیزم اگه یه کم دماغت سر بالا بره صددر صد بارداری

.

.

عزیزم اگه چشمهات بگی نگی فقط یه کمی به چپی بزنه یعنی بارداری خوب تو اینه نگاه کن ببین چپ شده؟

.

.

من همینکه حامله شدم فردا صبحش همسرم بهم گفت عزیزم لبات امروز غنچه شده اگه مال توهم غنچه بشه حامله ای

وای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی باحال بودششششششششششششششش