2737
2739
عنوان

طرز تهیه سوپ جو قرمز

192 بازدید | 2 پست

 طرز تهیه سوپ جو قرمز



مواد لازم برای ۴ نفر

  • پیاز ۲ عدد
  • هویج ۳ عدد
  • آب مرغ ۸ پیمانه
  • جو پوست کنده ۱ پیمانه
  • جعفری ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران و ادویه کاری به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت سوپ جو قرمز

برای تهیه سوپ جو قرمز رستورانی ابتدا جو را از چند ساعت قبل بخیسانید تا نرم شود ، در ادامه برای درست کردن آب مرغ می توانید از سینه مرغ و یا از کتف یا بال مرغ استفاده کنید به این صورت که قابلمه ای را تا نصف آن پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید و ۱ عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید

و از وسط به چهار قسمت تقسیم کنید و داخل آب قرار دهید و بلافاصله بالها و کتف ها را قرار می دهیم وکمی زردچوبه و زعفران می افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم تا ۳۰ الی ۴۰ دققه خوب پخته شوند

و بعد بال و کتف ها را از داخل قابلمه بیرون می آوریم و در صافی می گذاریم تا خنک شوند و از آب آن برای سوپ جو استفاده می کنیم و اگر تمایل داشتید بعد از خنک شدن بال ها و کتف ها استخوان آن ها را جدا میکنیم و گوشت ها را داخل سوپ استفاده می کنید.

پس از اینکه آب مرغ آماده شده سوپ را آماده می کنیم.آب مرغ را در قابلمه ای که برای تهیه سوپ جو قرمز تدارک دیده ایم می ریزیم و جو پوست کنده را می شوییم و آب آن را خالی می کنیم و به آب مرغ اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم

و درب قابلمه را می گذاریم و هویج ها را تمیز می کنیم و هر قسمت آن که نیاز بود پوست می گیریم و می شوییم و با رنده متوسط می کنیم و پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و با هم به سوپ می افزاییم

و درب قابلمه را می گذاریم تا جو و مواد دیگر به مدت ۳۰ دقیقه پخته شوند. سپس زمانیکه جو به طور کامل پخته شد و لعاب انداخت می توانید گوشت های مرغ را نیز به سوپ اضافه کنید و همین طور کمی نمک و فلفل و ادویه کاری و جعفری را می افزاییم

و خوب مواد را مخلوط می کنیم. یکی از فن های لعاب دار بودن سوپ رستوران ها اضافه کردن آرد به مواد سوپ است.آرد را کم کم به ۱ لیوان آب سرد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا در آب حل شود و بعد به سوپ می افزاییم

و حرارت را ۵ دقیقه زیاد می کنیم تا آرد بپزد و طعم خامی ندهد.بعد رب گوجه فرنگی را به سوپ جو اضافه می کنیم و می گذاریم ۱۰ دقیقه سوپ را طعم دار کند و بعد در آخر آبلیمو اضافه می کنیم و سوپ را هم می زنیم

و بعد از ۵ دقیقه طعم سوپ را می چشیم اگر نمک یا فلفل یا آبلیمو آن کم بود اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و ۵ دقیقه بعد سوپ را در کاسه ای می کشیم و با کمی جعفری تزئین می کنیم.نوش جان

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ، ثبت است در جریده عالم دوام ما
برای غلظت سوپ ها به جای آرد گندم از نشاسته ذرت استفاده کنین. خیلی بهتره. هم لطیفه و هم هیچ طعم خاصی ...

من بجای ارد سویق میریزم بخاطر خاصیتش وبامیه هم خشک وپودر کردم10دقیقه اخر یکقاشق چایخوری میریزم غلظت میده

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز