2789
نه واقعا فکرت درسته از ازدواج مزخرف تر نداریم.فقط اگه بچه نداری اصلاااا فعلا بچه نیار.بدترین حرکت بش ...

بچه نمیارم چون معلوم نیست با هم ادامه بدیم یا نه. 

خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه. و باز هم شکرت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا از همه مال سال اوله اما من دوسال عقد و دو سال و نیمم عروسیم یعنی حدود 5 سال دعوا. 

اختلافتون سرچی هس؟

اگه توی دوران عقد هم دعوا داشتین شدیدبوده؟

ممکنه عادی نباشه برو پیش یه مشاور 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خوش به حالتون من از ازدواج شانس نیاوردم. 

ن گلم اونجوري نيس حتماهمسرت خوبي هايي هم داره ودرست ميشه همه چي كم كم ميشه بگي دعواتون سرچياهستش؟؟؟

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘

اره عزیزم تا دو نفر حسابی به اخلاق هم عادت کنن و با هم مچ بشن و یاد بگیرن به سلیقه و حقوق هم و خانواده هم احترام بزارن راه زیاده و تحمل کم که باعث میشه روی هر مساله کوچیک بحث بشه،شما عوض بحث کردن بشین و منطقی حرف بزن نزار روزای خوشتون به قهر و دعوای بی خودی بگذره

بالاخره ی خواهر و برادرم تو خونه با هم ی اختلاف نظر و سلیقه ای دارن که بحثشون میشه چه برسه به دو تا ادم دور و غریبه که تازه شدن همدم و هم خونه هم

دوران نامزدیو عقد به دعوا گذشت واقعا طاقت فرسا😧 بعد عروسی بهتر بعد پدرومادر شدن خیلی خوب  ا ...

همه گولم میزدن میگفتن عروسی کتی مشکلاتت حل میشه به آرامش میرسی اما نرسیدم 

تویه زندگی زناشویی یکی آبه یکی آتیش 

باید صبور باشی و گاهی از خودگذشتگی کنی و از کنار یه سری چیزا بگذری البته اینکه میگم ۲ طرفست یعنی همسرتم باید همینجوری باشه

مثلا من خودم یه آدم به شدت قاطی و خلم که نگم برات 

در عوض همسرم خیلی صبور و آرمه 

۲ طرف باید گاهی کوتاه بیان تا بشه اسم زندگی رو رابطشون گذاشت نه جنگ

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
ن گلم اونجوري نيس حتماهمسرت خوبي هايي هم داره ودرست ميشه همه چي كم كم ميشه بگي دعواتون سرچياهستش؟؟؟

وقتی یکی این سوالو میپرسه نمیدونم چی بگم آخه ما خیلی دعوا میکنیم سر هر چیز جزئی و بزرگی. 

خداروشکررررر خدارو شکرررررر 

برو پیش شوهرت بچه پررو 😂

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
خوش به حالتون. تا الان که همه راضی بودن پس فقط من بدبختم

عزیزم‌منی که الان میگم راضیم ۱۰ ساله از   ازدواج می گذره 

زندگی کردن نیاز به صبر و بردباری داره.  درستش کن ولی جا نزن ..  

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
خوش به حالتون من از ازدواج شانس نیاوردم. 

درست میشه.ببین سنتم خیلی کمه.ما سال اول هر روز بود الان ماهی یکی دو باره دعوامون.باید قلقش دستت بیاد.رگ خوابشو پیدا کنی .ببینی چی عصبیش میکنه .چی شادش میکنه

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!