2777
2789
عنوان

نازنین

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 75 پست
راستی به موهات سس مایونز زدی😂

نوچ ترسیدم خیلی بو بگیره 😑

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😑😶چ بویی آخه

بوی سرکه . یه ماسک مو گرفتم از اون میزنم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
وای لعنت بهش ب نی نی یار بگو قطعش کنه عوضی رو  این خودش یه نوع تهمته حیفف ک قفل بود وگرنه داشت ...

هرچي بهش گفتم ثابت كن نكرد

واقعا نميدونم اشتباه گرفته بود يا هدف خاصي داشت

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من ی بار شونه نکنم کلا گره میخوره انقد تار موهام نازکه

من موهام نازک نیست ولی یه مدت خیلی گره میخوردن این خیلی خوبه 

اینم خوب بود 

مرسی عزیزم ممنونم💖💖💖

هرچي بهش گفتم ثابت كن نكرد واقعا نميدونم اشتباه گرفته بود يا هدف خاصي داشت

اشتباه نگرفته بود مشخص بود هدفمند بود نکبت

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
اشتباه نگرفته بود مشخص بود هدفمند بود نکبت

😣خدايا اينو كجاي دلم بزارم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

😣خدايا اينو كجاي دلم بزارم

تعدادشون زیاده اینا

کم کم پیداشون میشه

مثل همون فاطیما بانوی دیوانه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
تعدادشون زیاده اینا کم کم پیداشون میشه مثل همون فاطیما بانوی دیوانه

واي اون😐😂😂😂😂