میشه از حس و حال روز های اول جداییتون بگین و چجور بود و الان حالتون چطوره؟؟؟ چند ماهه با دخترم تنها زندگی میکنم خودم از همسرم جدا شدم اما نمیدونم چرا حال دلم خوب نیست حس پوچی دارم....
حالم خوب نیس از پدر و مادرم دور شدم به خاطر یه سری مشگلات با سوهرم حس میکنم افسردگی هم گرفتم و حالا مجبور به سفر به یه کشور دیگه هم شدم نمیدونم چییییکار کنم خسته ام از زندگی فک نمیکردم کم بیارم اما کم اوردم...
عزیزم خانواده ات پدرمادر برادر عمو دایی هرجا هست برو سمت اونا سمت خواهرو خاله وعمه واینا نرو چون هی رو رفتارت کیلیک میشن که نکنه شوهرشونو ازراه بدر کنی هرچفدر متین تر بودی سعی کن ازاون بیشتر سنگین ومتین تر برخورد کنی رفت آمدت واینا چون کلا کشورماجوریه که جور زنا نگاها وحرفای مردم زیاد میشه پشت سرشون.سعی کن دخترتو شاد نگه داری خودتو پیشرفت بده هدف براخودت معین کن وبراش تلاش کن لازمم نیست به چیزای گنده فک کنی مثلا من خودم ارایشگری افتاده تو ذهنم شب وروز گشتم تا سالن خوب پیداکنم برم یاد بگیرم سالن باز کنم اینده آرایشگاها میلیونی درامد دارن فکرو دهنم سمت اینه که یه روز ارایشگر مطرحی بشم خودشم روحیه تونم جوون نگه میداره شوهرتونو از ذهنتون پاک کنین هی به این فکر نکنین که اون ۷وش بخت شد شما بدبخت خودت باید اراده کنی حال دلتو تغییر بدی وگرنه تواین گرونی کسی دستتونمیگیره.بازم تاکید میکنم اگر اینده خوب وسالم براخودت ودخترت میخوای هیچ وقت پا به دوستی باهیچ مردی نده اگه واقعا خواستن بیان خواستگاری بابزرگترشون بعدش جهت آشنایی بحرفین.فقط کافیه یبار بایکی دوستی کنین شکست بخورین فک وفامیل ودروهمسایه بو ببرن اونوقته که زندگی براتون جهنم میشه
سلام خوبی همه اینجا نگرانت بودیم برات پست میزاشتیم ولی نبودی عزیزم اون ننگ ارزش اینو نداره که تو ناراحت باشی اگرم به خاطر خانوادته ودلت تنگ شده ایشالا همه چی حل شه بتونی ببینیش
فك كنم كلمه تعلق داشتن رو يكم بد براي خودت معني كردي
اشتباه تایپ شده
حالا همه میگن مطلقه مطلقه
میدونه بابا
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙