2777
2789
اها خوراک لوبیا چیتی فک کردم لوبیا سبز 

خوراک لوبیا سبز این مدلی من درست میکنم

پیاز داغ لوبیا سبز هویج کمی سیب زمینی قارچ داشته باشم قارچ  رب نمک و فلفل و زردچوبه بعد آب میریزم داحلش تا بپزه و هر قوامی که بخوای  میتونی زیرشو خاموش کنی و اگ رمیخوای تا 9 و نیم بپزه باید از الان بار بزاری 

یعنی انقدراز گذاشتن شام و‌ناهار خسته ام که نگو، حالا خوبه ۲ ساله عروسی کردم ،ماشالله وضعیت اقتصادی ا ...

منم ..رستورانا هم که همشون جوجه وکوبیدس دیگه غذای محلی درست کنن لوبیا پلویی کوکویی عدس پلویی ادم حال نداشت درست کنه  سفارش بده

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوراک لوبیا سبز این مدلی من درست میکنم پیاز داغ لوبیا سبز هویج کمی سیب زمینی قارچ داشته باشم قارچ & ...

گوشت یا مرغ نمیزنی؟

نه ولی  اگر دوست داشته باشی میتونی بریزی  یا فقط عصاره یا آب گوشت یا مرغ بریزی من وا ...

امشب همینو درست میکنم

ازساعت ۲ بعدظهر زوده که مرغ دوساعته میپزه

فیله مرغ بود ۲۰دقیقه ای میپزه😂استرس میگیرتم نمیتونم بزارم شام و دیر بپزم

اگه تا ۴شام نذارم دیگه نمیزارم کلا غذا اون شب و🤦‍♀️😂

🧿
مرغش چه جورپختی

فیله مرغ لقمه ای شده با پیاز داغ و زرشک لای پلو

فیله رو کوچیک میکنم با پیاز فلفل دلمه میپزم،ابش که جمع شد فیله ها رو جدا میکنم از موادش،تو یه مایتابه ای که پیاز داغ درست کردم فیله ام سرخ میکنم و در اخر زرشک قاطیشون میکنم و سرخ میکنم با زعفزون و کره،بعدم میریزم لای پلو تا دم بکشه

🧿
کوکومرغ چه جورمیدرستی

عزیزم مث کتلت. فقط گوشت مرغ میزنم 

محدودیت فقط توی ذهنته! هرکجا هستی، جوونه بزن. خوب یا بد، تو چیزهای زیادی داری که بخاطرشون شکرگزار باشی. انرژی مثبت تنها چیزیه که هرچقدر به بقیه بديش بیشتر به دست میاری 😌من یه بمب انرژیم😂😂من خیلیگوگولی مگولی ایم البته از دوووور دوووووووور خیلی دوووووووووررررر😁😁😁دوستان ببخشید من الزایمر دارم تاپیک میزنم یهو میرم ممکنه جوابتونو هیچوقت یادم نیفته بدم😌😌😌😌😌من همونیم ک گیساشو چیدن بعد دیدن گیس کوتاهم بهم میاد و ضایع شدن هار هار هار😁😁😁اصلا قدیمی نیستم کاربری سابق هم ندارم، صلوات هم نمیخوام، ریپلی هم بکنید حتی نظر مخالفتونم هی بگین امااااا سر جدتون موضوع تبادل نظرمو نپسندین😂😂😂راستی میدونستی وقتی میخونم کاربر فلانی صدا زده چ خوشحال میشم؟؟ صدام بزنین زیاااد آباریکلا خانوم قیزا. از من به شما نصیحت ازدواج فامیلی نکنید ولی، هیچ فامیلی اونقدر خوب نیست بخای یه بار دیگه باهاش فامیل شی:)))  اینقدر گفتین مادرشوهر مادرشوهر که هروقت میبینمش میخام شاتگانمو دربیارم خون را بندازم. نکنین این کارا رو. نی نی سایت جاییه که میتونه از یه عروس گوگولی مگولی مث من، صدام حسین بسازه (صدام or سدام or ثدام؟) میای سایت، میبینی نه تنها شناسایی شدی، بلکه یه بی‌شعور که اسمش مثلا فامیله داره کل زندگیتو برا بقیه تعریف میکنه.! چقد بیکارین اخه