2777
2789
عنوان

زبان عربی

| مشاهده متن کامل بحث + 36697 بازدید | 124 پست
چیه بابا همش ال ال داره برو انگلیسی . فرانسه ای . اسپانیایی چیزی یاد بگیر هم کاربردیه هم قشنگه

فرانسه هم همش لَ لِ لُ داره 😅

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه- با احترام، درخواست دوستی رد میشه. یه دوست برام کافیهب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

هر جمله ای رو که میخوای ب عربی ترجمه کنی رو بفرس برام    کم کم یاد میگیری

خخخ سخته این طوری که.منبع خوب میخوام که هم‌شنیداری هم گفتاری بتونم کار کنم

بسم الله الرحمن الرحیم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینا کتاب اموزشی هستن؟چند تا جلدن؟

بله... خیلیییی جلد داره یک فرهنگ لغتم بگیر کنارش نیازت میشه  ... مثل انگلیسی سطح سطح ولی تا اینا رو یاد نگرفتی سراغ فیلم نرو لنگ میزنی 

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
من خودم یک عدد عرب هستم و افتخار میکنم به عرب بودنم چون هیچ کس نمیتونه یادش بگیره    

انا استطیع لتتکلم بالغت العربیه 😁

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه- با احترام، درخواست دوستی رد میشه. یه دوست برام کافیهب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

خبر نداره کامل ترین زبان دنیا اول عربیه بعد فرانسوی کاربردی ترین زبان انگلیسی و عربیه 

اره بابا تاره اونایی که عربی  یاد میگیرن ایول دارند چون انقدر سختتت که من که دانشجوش بودم هنوز ضعفایی دارم تو اموزش من سطحا رو کامل نکردم وسط کار ولش کردم به مقدماتی بسنده کردم رفتم تو کار لهجه😐هنوز نصفه مونده سر مشکلاتم

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
من خودم یک عدد عرب هستم و افتخار میکنم به عرب بودنم چون هیچ کس نمیتونه یادش بگیره    

هلا والله شونچ خیتو😍😂

انا استطیع لتتکلم بالغت العربیه 😁

انا استطیع التکلم باللغة العربية✔