2777
2789
عنوان

ازدواج

147 بازدید | 12 پست

سلام وقت همگی بخیر

من ۲۰ ساله هستم و ۲ماه هست که نامزد کردم و نامزدم المان زندگی میکنه و پزشک۲۶ساله هست و قرار شده که تا یکسال دیگه عقد ببندیم و چند روز بعد از عقد من همراهش برم المان برای ادامه ی تحصیل و تقریبا پنج سال عقد باشیم و توی این پنج سال توی یک خونه و باهم زندگی میکنیم تا من درسم تموم بشه و بعد برای مراسم عروسیمون به ایران بیاییم اما من میترسم که در این مدت باردار بشم و توی فامیل ما نباید توی عقد بچه دار بشن وگرنه با حرف هایی که پشت سرشون میزنن ابرو نمیزارن براشون از طرفی نامزدم اصرار داره که درسم تموم بشه و بعد عروسی بگیریم چیکار کنم به نظرتون؟؟؟؟؟😢

ازدواج#  

کمک#  

کمکککککک#  

کمک_کنید#  

کمکککککک#  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که قراره پنج ساله تو یه خونه باشید و محرم هم باشید، مگه ازدواج چیزی غیر از اینه؟

خانوادتون فکر میکنن شما پسر و دختر پیغمبرید پنج سال فقط قراره به هم شب بخیر صبح بخیر بگید؟ اون جشن بعد ۵ سالم دیگه مسخره است

جلوگیری کن خب

اخه پنج ساله و پنج سال جلوگیری کنم ممکنه دیگه باردار نشم  اخه چند نفر رو دیدم که چندسال جلوگیری کردن یا باردار نشدن یا خیلی سخت باردار شدن و من و نامزدم عاشق بچه هستیم

شما که قراره پنج ساله تو یه خونه باشید و محرم هم باشید، مگه ازدواج چیزی غیر از اینه؟ خانوادتون فکر ...

دقیقا

بنظرم جشنو بگیرید برید

اینجوری خیلی بی معنیه

طولش میدین فقط

فرقش یه جشن گرفتنه دیگه

بعد عقد دیگه رسما شما همسر اون آقایی

چه حرفی میخوان بزنن؟

بیخود میکنن

با یه خطبه واحد بارداری قبل جشن عروسی بده، بعد جشن یهو خوب میشه؟ 

مهم اون خطبه ست نه مراسم عروسی

اخه پنج ساله و پنج سال جلوگیری کنم ممکنه دیگه باردار نشم  اخه چند نفر رو دیدم که چندسال جلوگیری ...

زیر نظر دکتر باش ، هر سال چکاپتو برو 

سعی کن با قرصم‌جلوگیری نکنی، چیزی نمیشه ایشالا

البته نظر دوستان که میگن جشنو بگیرین خیلی بهتره و  استرس شما هم بابت همه چی از بین میره

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰